ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Τα δώρα του Ερντογάν στους αιθεροβάμονες

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Τα δώρα του Ερντογάν στους αιθεροβάμονες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας και η πολιτική ηγεσία, μιλάνε  ακόμη για διζωνικές ομοσπονδίες
  • Είθισται οι φίλοι να κάνουν δώρα στις επετείους. Και οι Τούρκοι επειδή είναι «καλοί φίλοι» , μας δίνουν  δώρα…συνέχεια . ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ καθημερινά  το κράτος και τους θεσμούς του. Διέλυσαν την αξιοπιστία μας και προσγείωσαν όλους εκείνους που ευελπιστούν σε λύσεις που θα εμπεριέχουν το στοιχείο της συνεργασίας. 
  • Μίλησε για δυο κράτη ο Ερντογάν , ξεφτίλισε και την Ελληνική Κυβέρνηση και οι αιθεροβάμονες λένε ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε στις δηλώσεις του. Γίνονται ( δηλώσεις) λόγω σκοπιμοτήτων. Καλά ποιους να πιστεύουμε; Να αναμένουμε τις πράξεις του; Εκτός κι αν θέλετε να μας πείτε ότι διαβάζετε τις σκέψεις του…
  • Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας και η πολιτική ηγεσία, μιλάνε  ακόμη για διζωνικές ομοσπονδίες και άλλα τέτοια φληναφήματα, όταν μπροστά τους διαδραματίζεται ο ξεφτιλισμός του κράτους
  • Αν είναι δυνατό δηλαδή να επικρατεί τόση και τέτοια απάθεια για ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Αν ήμασταν κράτος, ανεξάρτητο, θα κλείναμε τα οδοφράγματα ως ένδειξη αγανάκτησης για όλα αυτά που συμβαίνουν με την εισβολή στην ΑΟΖ και όχι μόνο. Φευ όμως, όλα αντιμετωπίζονται χλιαρά…μπορεί να μας πείσουν ότι δεν έγινε και κάτι επειδή μας είπε ότι υπάρχουν δυο κράτη στο νησί.
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μετά απ’ αυτή την αντίδραση καταλάβαμε ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για να περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Πάντα θα είναι η ίδια αντιμετώπιση. Δουλική.
Home