ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν τρώνε αντιπάλους

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν τρώνε αντιπάλους

Το άλλο με την κομματική ενότητα το ξέρετε;
  • Τι είναι αυτοί ρε παιδί μου. Θέλουν να κλέψουν την δόξα του Πόμπου και των άλλων καρικατούρων που κυκλοφορούν με ανέκδοτα. Και θέλουν να τους λαμβάνουμε και υπόψη και να κοιμόμαστε ήσυχοι ότι οι τύχες μας και το μέλλον μας είναι σε δυνατά χέρια. Αυτά τα χέρια είναι μαχαίρια που λέει και το σχετικό άσμα. 
  • Γελοιότητες, βαρβαρότητες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προσθέσετε στην στάση  κομμάτων και πολιτειακών αξιωματούχων σε θέματα εσωκομματικής λειτουργίας. Η μοναδική τους έγνοια είναι να αλληλο-επιρρίψουν ευθύνες, να τσακωθούν μεταξύ τους και αφού εκτονωθούν για λίγες μέρες θα το ξεχάσουν.
  • Ε, δεν είναι δυνατό να είναι ακατάλληλοι και να κρίνονται για τα διαπλεκόμενα συμφέροντα τους, από όλους εκείνους που ανήγαγαν την διαπλοκή σε ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Και δίκαιο να έχουν σε κάποιες περιπτώσεις πάλι χάνουν την έξωθεν καλή μαρτυρία όταν με πάθος  θέλουν να ρίξουν αντιπάλους στο πυρ το εξώτερον. 
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό:  Το παρασκήνιο βρίσκεται στο απόγειο του εν όψει διαμόρφωσης των ψηφοδελτίων για βουλευτικές εκλογές έστω και αν απομένει ακόμη ένας χρόνος μέχρι τις εκλογές. Του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν τρώνε τους αντιπάλους
Home