Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:Αντάρτικο από βουλευτές ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ για λίστα Γιωρκάτζη

Offsite Team -
16.07.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ:Αντάρτικο από βουλευτές ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ για λίστα Γιωρκάτζη

Thumbnail
Απαρχή για ραγδαίες – καλύτερα σοκαριστικές για να ακριβολογούμε- εξελίξεις.
  • Ε, ρε γλέντια. Η εκδίκηση που είχε στο μυαλό και την ψυχή της κατά των κομμάτων και των βουλευτών, φαίνεται ότι υλοποιείται στο έπακρο και εκεί που απολαμβάνει τις διακοπές της με τις υπερτραφείς συντάξεις, θα ρίχνει τα πονηρά χαμογελάκια της, η τέως Διοικήτρια της Κεντρικής τράπεζας ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ.
  • Πολλοί βουλευτές- πολιτειακοί αξιωματούχοι και λοιπά Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα( ΠΕΠ) θα χάσουν τον ύπνο τους και την προοπτική επανεκλογής- επαναδιορισμού τους. Για άλλους θα προκύψουν και θέματα ποινικά, αφού θα διαφανούν οι χαριστικές πράξεις των τραπεζών με διαγραφή δανείων, μείωση τόκων, παραχώρηση δανείων χωρίς εξασφαλίσεις και όλα τα συναφή. Ωστόσο, για πολλούς θα υπάρξει ο στιγματισμός και θα δεχθούν τα επίχειρα των πράξεων τους, από μια κοινωνία που δεν ακούει τίποτε και λόγω του πρότερου βίου των πολιτικών… απλώς κανιβαλίζει
  • Και δεν έφτανε το ξεμπρόστιασμα που θα υποστούν, το Τταλάκι θα προκαλέσει και προβλήματα εντός των κομμάτων. Σε ασυνήθιστες πολιτικές πράξεις για την πολιτική ζωή του τόπου θα παρατηρηθούν στην ψηφοφορία για την δημοσιοποίηση της λίστας την ερχόμενη Παρασκευή, αφού θα υπάρξουν και ΑΝΤΑΡΤΕΣ βουλευτές. Θα επαναστατήσουν εναντίον των κομμάτων τους και θα ψηφίσουν ενάντια στην θέληση της Κοινοβουλευτικής ομάδας τους , κάτι πρωτόγνωρο και ασύνηθες στην πολιτική ζωή του τόπου. Οι επιπτώσεις των πράξεων τους θα διαφανούν οσονούπω και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν την απαρχή για ραγδαίες – καλύτερα σοκαριστικές για να ακριβολογούμε- εξελίξεις.
  • Λοιπόν η ΞΥΠ δια του Διοικητή της έκανε σχετική έρευνα και σας παρουσιάζει το σκηνικό που θα επικρατήσει στην Βουλή την Παρασκευή και την σχετική ψηφοφορία. Οι 18 βουλευτές του ΔΗΣΥ- 2 του ΕΛΑΜ – 2 των Οικολόγων και ενδεχομένως η Θεολόγου, θα ψηφίσουν σίγουρα υπέρ της δημοσιοποίησης της λίστας Γιωρκάτζη. Από εκεί και πέρα το χέρι τους θα σηκώσουν –μπαμ- μπουμ- οι βουλευτές του ΑΚΕΛ ΑΔΑΜΟΣ ΑΔΑΜΟΥ και ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ , αλλά και του ΔΗΚΟ ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ- ΑΓΓΕΛΕΟΣ ΒΟΤΣΗΣ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ- ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ. Οπόταν η δημοσιοποίηση γίνεται πράξη και ‘ότι ήθελε προκύψει. Φυσικά, όταν μιλάμε για κόμματα μπορεί να αλλάξουν τα πάντα, ακόμη και λίγα λεπτά πριν την ψηφοφορία με τις γνωστές προσεγγίσεις των αρχηγών και τα υπονοούμενα- απειλές προς τους επίδοξους ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ 
  • Κατά της δημοσιοποίησης θα ταχθούν οι υπόλοιποι 14 του ΑΚΕΛ – 2  της Αλληλεγγύης και οι 4 εναπομείναντες ΔΗΚΟικοί. Σημειώνεται, ότι η ΕΔΕΚ θα ζητήσει την παραπομπή της λίστας στα αρμόδια σώματα του κράτους για διερεύνηση, ακόμη και στον Γενικό Εισαγγελέα ώστε να διαφανεί που προκύπτουν αδικήματα , αλλά και ο ρόλος της Γιωρκάτζη στην σύνταξη της λίστας. 
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μην σας τύχει να δείτε το βλέμμα του αρχηγού κόμματος, όταν δεν υπακούει κάποιος βουλευτής στις εντολές του. Χρειάζεται τεράστια ψυχική δύναμη και θάρρος για να αντέξεις και να πας ενάντια στην επιθυμία του. Τα κομματικά γρανάζια θα σε συνθλίψουν. 

*Μια Παραπολιτική στήλη με τον Στέλιο Ξιουρή 

Home