ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ/Ιωνάς:Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής,μακριά απ’ όλους

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ/Ιωνάς:Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής,μακριά απ’ όλους

Νίκαρος και Ιωνάς είχαν μια συνομιλία με αρκετές αλήθειες
 • « Συ μου χάραξες πορεία/ εσύ γλυκιά – εσύ γλυκιά μου αμαρτία» ερμήνευσαν με πάθος και γλυκύτητα οι αξεπέραστες ΓΙΩΤΑ ΛΥΔΙΑ- ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ και ανάγκασαν εκατομμύρια ανθρώπους, να το μεταφέρουν στις δικές τους προσωπικές περιπέτειες. Στην προκειμένη, η αμαρτία , γλυκιά πάντα, ήταν για τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης ΙΩΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ , η πολιτική και τα παρεπόμενα της .  
 • Αφήνοντας πλέον – τουλάχιστον στο παρόν στάδιο- την πολιτική, ο κ. Νικολάου και προς ξεκαθάρισμα των όποιων φημών περιφέρονται στην επικαιρότητα, μας ανάφερε ο ίδιος – πλήρως συνειδητοποιημένος και χωρίς να εμφανίζει πικρίες και άλλου είδους αρνητικά συναισθήματα- ότι θα πορευτεί στον ιδιωτικό τομέα και το επισφράγισε με την έκφραση « μακριά απ’ όλους και όλα».

   

 • Προφανώς η ατάκα του, δεν συμπεριελάμβανε την δεξαμενή σκέψης που παραγάγει ιδέες τα απογεύματα σε γνωστή καφετέρια της πρωτεύουσας τα απογεύματα, αλλά την πολιτική και τα λοιπά συνεπαγόμενα αξιώματα. Η περιρρέουσα, προμήθευσε στην δημόσια σφαίρα αρκετές υποθέσεις περί των προθέσεων του κ. Νικολάου και τις επόμενες του κινήσεις , αφού δεν διορίστηκε στην θέση του Γενικού Εισαγγελέα, όπως αναμενόταν απ’ όλους και απ’ όλα τα κέντρα αποφάσεων, τα οποία – ειρήσθω εν παρόδω- αυτά διέδιδαν στα μίντια, αυτή την προοπτική και όχι το περιβάλλον του Ιωνά. Λες και ήθελαν να αφήσουν πληγές…

   

 • Όπως πληροφορείται η ΞΥΠ από τον πράκτορα της στο Προεδρικό,  Νίκαρος και Ιωνάς είχαν μια συνομιλία -που την κατέχουμε αφού εμείς παρακολουθούμε τους πάντες και χωρίς εγκρίσεις,  αλλά δεν αποκαλύπτουμε, - και προσέφερε αρκετές αλήθειες αλλά και περισσότερο συναίσθημα , αλλά και αποκάλυψε αρκετά που θα σας τα πούμε εν καιρώ …Η κατάληξη γνωστή και την είδαμε στην πολιτική σκηνή. 

   

 • Κι επειδή κάποια Συναγερμικούλια- Λευκωσιατούθκια ( τι συνδυασμός και αυτός …αποτελεί τον ορισμό του μαμμόθρεφτου της πολιτικής ) ανησύχησαν περισσότερο απ’ όσο πρέπει, αν θα είναι ο Ιωνάς υποψήφιος βουλευτής τον ρωτήσαμε και μας ξεκαθάρισε ευθαρσώς και χωρίς περιστροφές, ότι δεν ενδιαφέρεται δεν θα κατέλθει στις εκλογές του Μαΐου του 2021. Καταστρέψαμε και τους ψυχολόγους, γιατί πολλοί εκ των υποψηφίων με την ιδέα της καθόδου Ιωνά θα τους επισκέπτονταν σωρηδόν με αρκετά τραύματα.
   
 • Πάντως να μην ξεχνάμε και προπάντων οι διάδοχοι του ότι ο Ιωνάς προώθησε 300 νομοθετήματα, μερικά εκ των οποίων μείζονα, όπως και η μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης. 

   

 • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τέλος πάντων η πολιτική- όπως εξάλλου και  όλα τα θηλυκά- αποτυπώθηκε η προσφορά τους, από τον μέγιστο – αξεπέραστο ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, με το άσμα που άδει περιπαθώς « της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος/ πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος» και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να το αποδέχεσαι με αξιοπρέπεια έστω και αν σε καταρρακώνει ψυχολογικά. 

   

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μια στήλη από τον Στέλιο Ξιουρή 

Home