Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ/ Το μνημόνιο και οι Προεδρικές κόρες στα Υπουργεία

Offsite Team -
20.08.2020

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ/ Το μνημόνιο και οι Προεδρικές κόρες στα Υπουργεία

Thumbnail
Είδατε σε συναντήσεις της Μέρκελ τα παιδιά της να είναι παραταγμένα με τους σκύλους τους

Γράφει ο Πιστολέρο*

*Ως μάννα εξ’ ουρανού θα αναμένουμε οσονούπω κυβερνώντες και μη,την εξωτερική οικονομική στήριξη των διεθνών δανειστών. Ένα μάννα σάπιο, που δεν πρόκειται να βοηθήσει ώστε να κορεστεί η ανέχεια και η φτώχια, αλλά θα χρεώσει τις μελλοντικές γενιές με ένα τοκογλυφικό δάνειο. Διότι η τοκογλυφία δεν αφορά μόνο στην οικονομική πτυχή αλλά και στην κοινωνική και εθνική.

*Ε, να περιμένετε το νέο μνημόνιο αφού επιμένει η Κυβέρνηση μας να ΚΡΥΒΕΤΑΙ πίσω από τους επιδημιολόγους και να χαράσσει πολιτική βάσει των στατιστικών τους στοιχείων. Με 4 χιλιάδες τεστ σε μια μέρα και 8 μόνο κρούσματα κορωνοιού και ένα άνθρωπο να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ( που δεν ξέρουμε και με τι νοσήματα πάσχει ) θα συνέλθει μας λένε η επιδημιολογική ομάδα με τον Υπουργό Υγείας για να πάρουν νέα μέτρα.

*Δηλαδή να καταλάβουμε για να σταματήσουν όλα αυτά θα πρέπει να υπάρχουν μηδέν κρούσματα; Μηδέν θα υπάρχουν όταν μηδενιστούν και τα εγκεφαλικά, οι καρδιοπάθειες, οι καρκίνοι και τα άλλα ψυχικά νοσήματα που ενσπείρετε με τον ΠΑΝΙΚΟ και τον φόβο που προκαλείται στους πολίτες.

*Και τι κάνουν ; Διαρρέουν εκ των προτέρων τα μέτρα, οι μαστόροι του Υπουργείου Υγείας για να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη. Να ενσπείρουν τον φόβο και να διαλύσουν εντελώς την οικονομία. Για να δούμε τον Νοέμβριο που θα είναι ΙΣΟΠΕΔΩΜΕΝΑ τα πάντα, που θα κρυφτούν οι επιδημιολόγοι και οι υπόλοιποι…

*Υπερβολές, διάχυση του φόβου και διάλυση της οικονομίας. Αυτή είναι η εικόνα. Και ποιος τολμάει να μιλήσει; Όλοι σιωπούν φοβούμενοι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τα λένε στα καφενεία και στις συνάξεις . όταν μιλήσουν δημόσια κάποιοι θα είναι αργά. Και όλοι θα κλαίμε επί ερειπίων. Εμείς θα το πούμε για μια ακόμη φορά. Η βιομηχανία του κορωνοιού ανθεί και η οικονομία καταστρέφεται.

*Και να πάμε σε κάτι πιο εύπεπτο για να ξεφύγουμε μήπως και τρελαθούμε κι εμείς( αν δεν το πάθαμε ήδη) από το κούνημα του δακτύλου από τον Κωστρίκκη και τον Καραγιάννη. Με απαγορευτική νότα δεν επετράπη στους δημοσιογράφους να καλύψουν την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΥΠΕΞ της Ελλάδας.

*Εντάξει λες τηρούν τα μέτρα και δίνουν παράδειγμα. Και βλέπεις τα πλάνα από την επίσκεψη, με τις Προεδρικές κόρες να είναι παραταγμένες δίπλα από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο , συνοδευόμενες από το σκυλάκι τους, για να καλωσορίσουν τον ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ.

*Ε, ναι μην είμαστε αυστηροί. Μπορούσε να πει στις θυγατέρες ο Νίκαρος- όπως και οποιοσδήποτε παπάκης- ότι δεν είναι σωστό να παρουσιάζονται παραταγμένες δίπλα από τους αξιωματούχους ωσάν να είναι Υπουργοί; Αυτά συμβαίνουν στην Ζάμπια και στην νήσο Άου- Άου που οι συναντήσεις γίνονται στην ζούγκλα. Είδατε σε συναντήσεις της Μέρκελ τα παιδιά της να είναι παραταγμένα με τους σκύλους και τους γάτους τους για να υποδεχτούν ξένους;

*Τι είπα όμως ο τύπος. Φοβερή ιδέα . Γιατί όχι Νίκαρε μου. Ο λαός απαιτεί η ΙΝΩ και η ΕΛΣΗ να αναλάβουν Υπουργεία. Εντάξει στο νυν Υπουργικό Συμβούλιο διόρισαν δυο δικούς τους Υπουργούς ( θηλυκό δεν υπάρχει για να είμαστε ακριβείς, ότι συμμετείχαν στον διορισμόφίλης τους) και σε κορυφαία πόστα γνωστούς και συνεργάτες Λεμεσιανούς που πίνουν τον καφέ τους στα πολυτελή ξενοδοχεία της Λεμεσού.

*Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μετά μας λένε αιρετικούς και παραπονιόμαστε. Ξύπνα ρε Πιστολέρο. Ακόμη λίγο να παραπαίουν οι υπόλοιποι και θα κατέβουν οι Κύπριοι σε συλλαλητήριο έξω από το Προεδρικό και θα παρακαλούν τον Νίκαρο να παραμείνει στην εξουσία…Και τις Προεδρικές κόρες στα Υπουργεία…

*ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Mια παραπολιτική στήλη με τον Στέλιο Ξιουρή

Home