Στήνεται παρασκήνιο για Βότση Πρόεδρο Βουλής

Στήνεται παρασκήνιο για Βότση Πρόεδρο Βουλής

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΤΣΗΣ θα κατέλθει υποψήφιος με την ΔΗΠΑ στη ΛΕΜΕΣΟ - Το σενάριο για την Προεδρία της Βουλής

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6)

Ωεοοοοοοοοο… 

Λοιπόν φολκς! 

Σας έγραψα και παλαιότερα για τα διάφορα σενάρια για την Προεδρία της Βουλής, η οποία θέση, διαδραματίζει και κεντρικό ρόλο στο παρασκήνιο για τις Προεδρικές εκλογές. Όχι μόνο του 2023 αλλά πάντοτε έτσι γίνεται, και έτσι θα γίνεται. 

Αν θυμάστε, τα σενάρια ήταν μέχρι τώρα τα εξής:  

1/ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ με στήριξη του ΔΗΚΟ με αντάλλαγμα το ΑΚΕΛ να στηρίξει τον Νικόλα στις Προεδρικές του 2023 

2/ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΝΙΚΟΛΑΣ με στήριξη του ΑΚΕΛ και με αντάλλαγμα το ΔΗΚΟ να υποστηρίξει υποψήφιο Πρόεδρο που θα υποδείξει το ΑΚΕΛ (όχι ΑΝΤΡΟΣ).

3/ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΝΙΚΟΛΑΣ με στήριξη του ΔΗΣΥ και με αντάλλαγμα το ΔΗΚΟ να στηρίξει ΑΒΕΡΩΦ (ή όποιον άλλο υποδείξει ο ΑΒΕΡΩΦ – Γειά σου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ) στην Προεδρία του κράτους το 2023 

4/ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΑΒΕΡΩΦ με στήριξη του ΔΗΚΟ και με αντάλλαγμα ο ΔΗΣΥ να στηρίξει ΝΙΚΟΛΑ για Πρόεδρο το 2023 (όνειρο θερινής νυκτός. Ο ΔΗΣΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ υποστήριξε μη ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟ για Προεδρία της Δημοκρατίας) 

Τώρα όμως μας προκύπτει και ένα άλλο σενάριο και μάλιστα σε αυτούς τους σχεδιασμούς έχει χέρι και το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟο ΝΙΚΑΡΟΣ με τους παρέες του. 

Λοιπόν, ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΤΣΗΣ θα κατέλθει υποψήφιος με την ΔΗΠΑ στη ΛΕΜΕΣΟ. Αυτό θεωρείται βέβαιο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. 

Στη ΔΗΠΑ του ΚΑΡΟΓΙΑΝ μου, (με τις ευλογίες του ΝΙΚΑΡΟΥ) ευελπιστούν ότι μπορούν να κτυπήσουν ποσοστά πέραν του 8%. Μα ακόμη και 8% να λάβουν σημαίνει πως θα εξασφαλίσουν 5-6 έδρες. 

Ο ΑΒΕΡΩΦ θα στηρίξει τον ΒΟΤΣΗ για ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ και θα κάνει παιχνίδι με την ΔΗΠΑ για τις Προεδρικές του 2023, δηλαδή να στηρίξουν ΑΒΕΡΩΦ (ή όποιον άλλο υποδείξει ο Αβέρωφ) για την Προεδρία.  

«Το καλό το παλληκάρι ξέρει κι’ άλλο μονοπάτι» έλεγε στον ΕΦΕΤΗ Συναγερμικός αξιωματούχος. «Αφού», πρόσθεσε, «ο Νικόλας δεν έρχεται κοντά, υπάρχουν κι’ άλλες πορτοκαλιές που κάμνουν πορτοκάλια».  

Βεβαίως ΔΗΣΥ – ΔΗΠΑ ίσως να μην μπορούν να εκλέξουν Πρόεδρο της Βουλής οπόταν εκεί θα δοκιμαστούν εκ νέου και οι στρατηγικές ικανότητες του ΑΒΕΡΩΦ, φέρνοντας μέσα την ΕΔΕΚ και γιατί όχι και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ.  

Πάντως τα πράματα αρχίζουν να γίνονται πολύ ενδιαφέρον. 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Home