Στο twitter νικά το ΑΚΕΛ, στις εκλογές ο ΔΗΣΥ…!!!

Στο twitter νικά το ΑΚΕΛ, στις εκλογές ο ΔΗΣΥ…!!!

Πρωτιές και στις εκλογές στην εκπαίδευση για τον ΔΗΣΥ - Η πραγματικότητα τελικά δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τα likes και τα shares στα Social Media… 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 27/9)

Σας το λέω εκ νέου:

Όσοι αναλώνεστε με τα Social Media (facebook, twitter κτλ) να ξέρετε ότι υπάρχει κίνδυνος να διαμορφώσετε αλλοιωμένη εικόνα της πραγματικότητας. 

Η πραγματικότητα, η έξω ζωή, ο κόσμος, οι πολίτες, η κοινωνία πόρρω απέχει από αυτά που θεωρούνται στα social media ως η «κυρίαρχη τάση» και η «πλειοψηφία». 

Αν παρακολουθήσεις τι λέγεται και τι γράφεται στα Social Media θα νομίζεις πως η Κυβέρνηση και ο ΔΗΣΥ είναι έτοιμοι προς κατάρρευση. Οι επιθέσεις μάλιστα είναι από το πρωί έως το βράδυ με κυρίαρχο θέμα την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.  

Και εκεί που σκεφτόσουνα, «πάει, τέλος ο ΔΗΣΥ και η Κυβέρνηση, πάτωσαν», τσουπ, έρχονται εκλογές. 

Και ναι. Στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ μάλιστα. Οι εκπαιδευτικοί έκαναν εκλογές την περασμένη Πέμπτη (24/9) και ακούστε σας παρακαλώ αποτελέσματα: 

Στους Καθηγητές ο ΔΗΣΥ όχι μόνο πάτωσε, αλλά αύξησε και τα ποσοστά του και τις έδρες του (από 30,63% και 6 έδρες στις εκλογές του 2017, πήρε την Πέμπτη 36,93% και 8 έδρες!!!!) και το ΑΚΕΛ μείωσε τα ποσοστά του και τις έδρες του (από 26,47% και 6 έδρες το 2017, πήρε τώρα 24,39% και 5 έδρες) !!!! 

Στους Δασκάλους, ο ΔΗΣΥ μείωσε τα ποσοστά του (από 34,16 % σε 31,8%) αλλά παρέμεινε πρώτο κόμμα και κράτησε την Προεδρία των Δασκάλων, ενώ το ΑΚΕΛ ναι μεν αύξησε τα ποσοστά του κατά 0,5% αλλά έμεινε στην 3η Θέση (από 19.42% σε 20,6%) (2η θέση η ΑΚΙΔΑ με 31,6%). 

Δηλαδή, αντιλαμβάνεστε τι γίνεται; 

Η πραγματικότητα τελικά δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τα likes και τα shares στα Social Media… 

Σε αυτή τη μάχη το ΑΚΕΛ κέρδισε στο Twitter και ο ΔΗΣΥ στις εκλογές…!!! Θα γίνει το ίδιο και στις Βουλευτικές;;;;;;;; Για να δούμε!

Home