Συνεργάζεται με το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας ο ΔΗΣΥ

Συνεργάζεται με το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας ο ΔΗΣΥ

Τη Δευτέρα η τελεσίδικη απόφαση ΔΗΣΥ για Δημαρχία Αμμοχώστου
Επίσκεψη στην Κίνα στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει τα δυο κόμματα

Αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού αναχωρεί σήμερα για την Κίνα μετά από επίσημη πρόσκληση του Κομμουνιστικού Κόμματος της χώρας.

Η αποστολή του Δημοκρατικού Συναγερμού, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του Κόμματος και Βουλευτή Αμμοχώστου κ. Γιώργο Γεωργίου, θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους του Κομμουνιστικού Κόμματος προάγοντας τη συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει τα δυο κόμματα τα τελευταία χρόνια, με στόχο τη δημιουργία γεφυρών συνεργασίας και συνεννόησης για περαιτέρω διεύρυνση των σχέσεων μεταξύ Δημοκρατικού Συναγερμού και του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Σε αυτά τα πλαίσια την Τετάρτη 20/11 η αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ θα παρακολουθήσει την Ολομέλεια της 19ης  Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος στην πόλη Ναντσάνγκ. 

Η υπόλοιπη αποστολή αποτελείται από τον Βουλευτή Κερύνειας κ. Μάριο Μαυρίδη, τον Πρόεδρο της ΝΕΔΗΣΥ κ. Αντρέα Ελευθερίου, τον Πρόεδρο Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κ. Μάρκο Κληρίδη και τον Πρόεδρο της ΦΠΚ Πρωτοπορία κ. Γιώργο Οικονομίδη. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 23 Νοεμβρίου.

Home