Τα πήρε στο κρανίο ο Παύλος Μυλωνάς

Τα πήρε στο κρανίο ο Παύλος Μυλωνάς

Είχαμε... θέματα στο ΔΗΚΟ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 21/6)

Έτρεχε ο Παύλος Μυλωνάς να μαζέψει ψήφους στη Λεμεσό. Τους μάζεψε, έσωσε την παρτίδα του ΔΗΚΟ και στο τέλος ο ίδιος έμεινε εκτός νυμφώνος… 

Γιατί; 

Μα αφού ο Παυλής μας ήθελε να γίνει ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του ΔΗΚΟ… 

Ωστόσο «άλλαι οι βουλαί» του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Το ίδιο πόστο, αυτό του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου (ΚΕ), ήθελε να κρατήσει ο πρώην Κ.Ε. Πανίκος Λεωνίδου, ο άλλος βουλευτής του ΔΗΚΟ Λεμεσού. 

Οπόταν ο ΝΙΚΟΛΑΣ αντί να ενεργήσει πυροσβεστικά και να μην προκύψει ρήξη, τι έκανε; 

Άφησε τους δυο να πάνε σε ψηφοφορία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ώστε να εκλεγεί ο νέος ΚΕ του κόμματος. Ο δε Νικόλας τήρησε ΑΠΟΧΗ αλλά το αποτέλεσμα ήταν ήδη προδιαγραφόμενο υπέρ του ΛΕΩΝΙΔΟΥ, ο οποίος ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ με 4:3. 

Πάντως να λέμε και του στραβού το δίκαιο, ο ΠΑΥΛΗΣ δικαιούταν το πόστο αφού αυτός ήταν πρώτος σε σταυρούς προτίμησης σε αντίθεση με τον ΛΕΩΝΙΔΟΥ, ο οποίος απώλεσε αρκετούς ψήφους και μόλις και κατόρθωσε να εκλεγεί για 2η πενταετία στην Βουλή. 

Ωστόσο η πολιτική δεν λειτουργεί πάντοτε με το ποιος δικαιούται και ποιος δεν δικαιούται αλλά με το ποιος πρέπει και με το ποιος δεν πρέπει. Και το ποιος πρέπει και το ποιος δεν πρέπει το κρίνει πάντοτε ο ΑΡΧΗΓΟΣ. 

Οπόταν Παυλή μου, νευρίασες, δεν παρουσιάστηκες στην 1η Ολομέλεια αλλά πήρες την προεδρία της επιτροπής παιδείας, άρα είσαι σετ… 

Home