Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τελικά πότε είναι καλός ο Ελεγκτής;

Offsite Team -
09.08.2022

Τελικά πότε είναι καλός ο Ελεγκτής;

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 7/8)

Τον τελευταίο μήνα προέκυψαν ΤΡΕΙΣ περιπτώσεις για τις οποίες ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ αμφισβητήθηκε. Ίσως πιο έντονα από ποτέ. 

Η πρώτη ήταν όταν είδε το φως της δημοσιότητας ειδική έκθεση του Ελεγκτή για τα ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ από τα οποία επωφελείται και η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ (πληρωμένα δίδακτρα των τεσσάρων παιδιών ΝΙΚΟΥ & ΦΙΛΙΠΠΑΣ). 

Η δεύτερη αφορούσε Έκθεση της ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ για τα ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗΣ του ΥΠΕΞ (όπου διαφάνηκε πως ο πρώην ΥΠΕΞ και νυν ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΚΟ / ΕΔΕΚ) τα δαπανούσε σε tshirts, events και άλλα άσχετα με τα της διαφώτισης για το κυπριακό. 

Η τρίτη και πλέον πρόσφατη για ασυμβίβαστο του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣ ΟΑΥ, αφού η σύζυγός του είναι επαγγελματίας υγείας. 

Άστε που κάποια ΜΜΕ ενώ ΕΠΙΝΑΝ νερό στο όνομα του ΕΛΕΓΚΤΗ, ειδικά για την πρώτη έκθεση του (για τα επιδόματα του ΥΠΕΞ), όχι μόνο ΔΕΝ έγραψαν μισή πρόταση (διότι στηρίζουν ΝΙΚΟ;) αλλά βγήκαν και κατηγόρησαν τα άλλα ΜΜΕ που έγραψαν για την έκθεση. 

Αλλά ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ πρέπει να αποφασίσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πότε είναι καλός τελικά ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ; 

Δεν γίνεται να ‘εξυμνούμε’ την ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. 

Η Ελεγκτική Υπηρεσία κάνει τη δουλειά της και την κάνει σωστά. Οπόταν καλά είναι να είμαστε προσεκτικοί. Όχι μόλις βγάλει κάτι αρνητικό για ‘έναν δικό μας’ να την κατηγορούμε και μόλις βγάλει κάτι αρνητικό για ‘έναν μη δικό μας’ να την αποθεώνουμε.  

Home