Τέλος το ΔΗΚΑΚΕΛ, τώρα έρχεται ξανά ΔΗΣΑΚΕΛ ενόψει κυπριακού

Τέλος το ΔΗΚΑΚΕΛ, τώρα έρχεται ξανά ΔΗΣΑΚΕΛ ενόψει κυπριακού

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ συμφώνησαν ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ενόψει των εξελίξεων στο κυπριακό

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 7/3)

Τίτλοι τέλους στο φλερτ ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ. 

Από την μια οι συνεχείς αναφορές του ΓΓ ΑΚΕΛ ότι δεν υπάρχει περίπτωση το ΑΚΕΛ να υποστηρίξει αρχηγό κόμματος ως υποψήφιο στις Προεδρικές του 2023 -κλείνοντας έτσι οριστικά την πόρτα στον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ- και από την άλλη οι αναμενόμενες εξελίξεις στο κυπριακό, έφεραν το ΤΕΛΟΣ στο ειδύλλιο μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων της αντιπολίτευσης. 

Την ίδια ώρα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ συμφώνησαν ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ενόψει των εξελίξεων στο κυπριακό, σχηματίζοντας ουσιαστικά το πλαίσιο για «μέτωπο υπέρ λύσης». 

Η μάχη θα είναι σκληρή και αδυσώπητη. Ήδη το ΔΗΚΟ κάνει λόγο για κίνδυνο εκπτώσεων στο κυπριακό από πλευράς ΔΗΣΥ «συνεπικουρούμενο» από το ΑΚΕΛ. 

Το μέλλον θα είναι άκρως ενδιαφέρον και με πολλές εκπλήξεις αλλά και εναλλαγές σκηνικού. 

Δεν ξέρω αν ο ΑΒΕΡΩΦ πιστεύει το ΑΚΕΛ αλλά ως γνωστό το ΑΚΕΛ την ώρα της κρίσης αν δει ότι η πλειοψηφία είναι από την άλλη πλευρά, θα την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια, όπως τους έκανε και το 2004 αφήνοντας τον ΝΙΚΑΡΟ μόνο του να προσπαθεί να πείσει για τη λύση. 

Συνεπώς να είστε έτοιμοι για οριστικές αλλαγές, ανατροπές και περίεργες συμμαχίες

Να θυμάστε: Το κυπριακό είναι ο καλύτερος μύλος. Αλέθει τα πάντα. Διαλύει τα πάντα (διαφωνίες, συμφωνίες κτλ) και το αλεσμένο προϊόν μπορεί να είναι οτιδήποτε.

Κάντε υπομονή και έρχονται υπέροχες στιγμές… 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Home