Τόμις: Μην ακούτε τους Αριστερούς κράχτες (& οι καλοί αριστεροί)

Τόμις: Μην ακούτε τους Αριστερούς κράχτες (& οι καλοί αριστεροί)

''Επίθεση'' στους κράχτες της αριστεράς από τον Μακαριώτατο - Ποια η συμβουλή του προς τους θρησκευόμενους αριστερούς

Τα ‘’καρφιά’’ του προς μερίδα αριστερών έριξε ευθέως ο εορτάζων Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, κληθείς να σχολιάσει την διαμαρτυρία έξω από την Αρχιεπισκοπή από εκπαιδευτικούς. 

Τους χαρακτήρισε λοιπόν κράχτες της αριστεράς και κάλεσε την πλειοψηφία των αριστερών που είναι καλοί άνθρωποι και θρησκευόμενοι όπως είπε χαρακτηριστικά, και τους κάλεσε ουσιαστικά να μην παρασύρονται από τους 5, 10, 50 άθεους αριστερούς που είναι ενάντια στην Εκκλησία. 

Μιλώντας στο ΡΙΚ λοιπόν μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι κράχτες της αριστεράς και να πάψουν να είναι κράχτες κάποιου κόμματος. Και οι αριστεροί ποιοι είναι; Εκείνοι που δεν έχουν καλές σχέσεις με την εκκλησία. Πέντε, δέκα πενήντα. Δεν είναι παραπάνω αυτοί που είναι άθεοι. Οι περισσότεροι αριστεροί, είναι καλοί άνθρωποι θρησκευόμενοι άνθρωποι, εκκλησιάζονται και σέβονται την Εκκλησία. Και δυστυχώς αυτοί οι πέντε, οι δέκα, οι πενήντα τους εκμεταλλεύονται και δεν το καταλαβαίνουν δυστυχώς».

Να κλείσουν τ’ αυτιά και τα μάτια τους λοιπόν κάλεσε την πλειοψηφία των αριστερών ο Μακαριώτατος που προφανώς δεν θέλει να βλέπει μπροστά του τους 5,10,50 άθεους και εχθρούς της εκκλησίας…

 

Home