Τσαπατσοδουλειές με τα Μέτρα

Τσαπατσοδουλειές με τα Μέτρα

Η Πρωτοχρονιά, τα εστιατόρια που έκλεισαν χωρίς αποζημίωση και τα... ημίμετρα

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 29/11)

Τσαπατσοδουλειά1: Ο Κόρωνος δεν μεταδίδεται παραμονή Πρωτοχρονιάς…

Εμ τι νομίσατε; Δεν σας έλεγα τις προάλλες ότι «ως δια μαγείας» ο Κορωνοϊός θα «εξαφανιστεί» λίγο πριν τις εορτές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και θα επανεμφανιστεί εκ νέου τον Ιανουάριο του 2021; 

Ήδη ο Υπουργός Υγείας μας το ανακοίνωσε και επίσημα. Αν όλα πάνε καλά, είπε, θα μας αφήσει να κυκλοφορούμε ξανά μέχρι 11 το βράδυ εκτός τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς καθώς και την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όπου θα δικαιούμαστε να διασκεδάζουμε στα κέντρα έως το 2.00 το πρωί.

Ε, πώς να το κάνουμε; Ο Κορωνοϊός βλέπετε δεν μεταδίδεται παραμονές εορτών ούτε και κατά τις ημέρες των εορτών. Οπόταν όλα καλά! 

Τσαπατσοδουλειά2: Έκλεισαν τα εστιατόρια χωρίς αποζημίωση

Η Κυβέρνηση με τα νέα μέτρα, όπου «κλείνει» όλα τα καφέ, εστιατόρια κτλ από η ώρα 7μμ, ουσιαστικά έβαλε λουκέτο σε όλα σχεδόν τα εστιατόρια και μάλιστα χωρίς να είναι υποχρεωμένη να τα αποζημιώσει, όπως έγινε στο πρώτο lockdown. 

Καλά, για τα κέντρα αναψυχής δεν το συζητάμε. Αλλά ως προς τα εστιατόρια, υπάρχουν διαφόρων «τύπων», όπως πχ αυτά τα οποία εργάζονται μόνο το βράδυ. Αυτά ξεχάστε τα και εσείς και οι ιδιοκτήτες τους. Και το κυριότερο; Θα κλείσουν χωρίς την οποιαδήποτε αποζημίωση. 

Τσαπατσοδουλειά3: Ημίμετρα

Κοπέλια όλα τούτα είναι ΗΜΙΜΕΤΡΑ

Είτε κάντε ένα σοβαρό LOCKODOWN ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ και σφραγίστε κυριολεκτικά την Κύπρο, είτε ανοίξετε τα όλα να τελειώνουμε. 

Κάντε ένα LOCKDOWN γερό 3 βδομάδες, να καθαρίσουμε, κλείστε και τα αεροδρόμια και πλέον μετά τις 3 βδομάδες όποιος έρχεται να μπει στη χώρα από τα αεροδρόμια θα πηγαίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ σε χώρους που θα υποδείξει το κράτος και θα περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ του. Εν αρνητικός πάει σπίτι του, είναι θετικός; Παραμένει καραντίνα, όχι σπίτι του, αλλά στους χώρους που θα του υποδειχθούν. 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Home