Το υπουργικό παίζει μπάλα με captain τον ΥΠΕΞ

Το υπουργικό παίζει μπάλα με captain τον ΥΠΕΞ

Ποιοι υπουργοί θα βγάλουν τα κουστούμια και θα φορέσουν ποδοσφαιρικά παπούτσια

Πραγματοποιείται αύριο Κυριακή η εκδήλωση «Δώσε Πάσα στη Ζώη» από τις 10:00 το πρωί μέχρις τις 14:00 το μεσημέρι στο Κλειστό Γήπεδο Αθλοπαιδιών του Αγ.Δομετίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και υπουργών,καθώς επίσης διάφορες παιδικές δραστηριότητες, διαδραστική ανάγνωση παιδικών παραμυθιών, φουσκωτά παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου (face painting), παιχνίδια ρομποτικής, live link από το χορηγό επικοινωνίας Love FM, άφθονο φαγητό και ποτό.

Την ομάδα των Υπουργών θα πλαισιώνουν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Υπουργός Υγείας κ. Κων/νος Ιωάννου, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής, ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ Πέτρος Δημητρίου. 

Προπονητής της ομάδας των Υπουργών θα είναι ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Από την ομάδα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών παρών θα είναι ο Τάκης Αντωνίου (ΑΠΟΕΛ), Κώστας Καϊάφας (ΟΜΟΝΟΙΑ), Γιώργος Σαββίδης (ΟΜΟΝΟΙΑ), Νίκος Παναγιώτου (ΑΝΟΡΘΩΣΗ) και Νίκος Νικολάου (ΑΝΟΡΘΩΣΗ). 

Όλα τα καθαρά έσοδα μαζί με τις χορηγίες που πρόσφεραν διάφοροι χορηγοί και υποστηρικτές της όλης εκδήλωσης, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, προωθώντας δυναμικά το όραμα του «για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα». Γενική είσοδο € 2.00

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

Χορηγόι: Pizza Hut, Burger King Cyprus, PAUL Cyprus, Crepa Land Cyprus, Lanitis Bro, Νέα ΣΕΒΕΓΕΠ, MetLife, George Y. Yiangou LLC. Υποστηρικτές: Εκδόσεις Γνωσιτεχνία και HealthFormulas

Χορηγοί επικοινωνίας: Love FM 

Home