Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ζελένσκι ενοικίασε το εξοχικό του σε Ρώσους τουρίστες…

Offsite Team -
07.09.2022 - 16:00

Ζελένσκι ενοικίασε το εξοχικό του σε Ρώσους τουρίστες…

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 4/9)

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ. 

Μα το μάθατε; Γίνεται χαμός σε όλη την Ευρώπη από την είδηση ότι ο Ζελένσκι (ναι ο Πρόεδρος της Ουκρανίας) ενοικίασε το εξοχικό του στην Ιταλία (ναι, διαθέτει και εξοχικό με 10 υπνοδωμάτια και πισίνες ύψους 4εκατομμύριων ευρώ) σε Ρώσους τουρίστες !!!!

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Tirreno, Ρώσοι τουρίστες ενοικίασαν τη βίλα του Ζελένσκι. Το εξοχικό βρίσκεται στο παραθαλάσσιο θέρετρο Forte dei Marmi της Τοσκάνης. 

d

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, το εξοχικό του Ζελένσκι ενοικιάστηκε από Ρώσους από το Λονδίνο τον Αύγουστο

Οι Ρώσοι φέρεται να πλήρωσαν 50.000 ευρώ για να νοικιάσουν το πολυτελές ακίνητο που διαθέτει 15 δωμάτια και πισίνα. 

Ένας Ρώσος μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφίες από τον κήπο του σπιτιού.

Ο agent (Claudio Salvini) πάντως που όρισε ο Ζελένσκι να διαχειρίζεται το εξοχικό του δήλωσε πως τα όσα γράφονται είναι υποθέσεις. «Το εξοχικό ενοικιάστηκε σε ένα ζευγάρι για το καλοκαίρι. Δεν θα πω αν ζουν στο Λονδίνο ή όχι αλλά σας διαβεβαιώνω πως δεν είναι Ρώσοι καθώς οι οδηγίες που έχουμε απαγορεύουν ρητώς την ενοικίαση σε Ρώσους και Ουκρανούς». Στο σχόλιο ότι γείτονες από το εξοχικό του Ζελένσκι άκουσαν άτομα που βρίσκονταν στη βίλα να μιλούν Ρωσικά, απάντησε πως ίσως οι ενοικιαστές να είχαν προσκαλέσει στο εξοχικό Ρωσόφωνους φίλους τους. 

Όπως αναφέρεται στον Τύπο, ο Ζελένσκι αγόρασε τη βίλα το 2017 προς 3,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην ίδια περιοχή εξοχικό διαθέτει και ο Ρώσος μεγιστάνας και πρώην ιδιοκτήτης της Chelsea, Roman Abramovich.

Home