«Επικρατεί φόβος στο Λονδίνο» - Κύπριος μεταφέρει στην OffsiteCy το κλίμα μετά το νέο κτύπημα

«Επικρατεί φόβος στο Λονδίνο» - Κύπριος μεταφέρει στην OffsiteCy το κλίμα μετά το νέο κτύπημα

19/06/2017 - 11:23
Οι κάτοικοι συνεχίζουν, ωστόσο, την ρουτίνα τους
Του Γιάννου Λύτρα

Το νέο κτύπημα, που συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας, έξω από τέμενος στο Finsbury Park στο Βόρειο Λονδίνο, έχει προκαλέσει ένα μικρό «μούδιασμα» ξανά στους κάτοικους της Βρετανικής πρωτεύουσας, χωρίς όμως να τους αποτρέπει από το να συνεχίσουν να λειτουργούν στους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους.

Κύπριος κάτοικος της περιοχής «Seven Sisters», όπου συνέβη το νέο περιστατικό, αναφέρει στην Offsite Cy ότι την στιγμή της επίθεσης, ο φόβος πλημμύρισε τους κάτοικους, ωστόσο η έγκαιρη παρέμβαση της Αστυνομίας, επέφερε την ηρεμία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αξιοσημείωτο, σύμφωνα με την πηγή μας, είναι το γεγονός ότι η πυρκαγιά στο Grenfell Tower, που επέφερε πολλούς περισσότερους θανάτους, συνεχίζει να προκαλεί μεγαλύτερες αντιδράσεις μεταξύ των Λονδρέζων πολιτών, παρά την παρέλευση ημερών.

Επέστρεψαν στην ρουτίνα

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι κάτοικοι γρήγορα άφησαν πίσω τους το νέο κτύπημα κι επέστρεψαν στην ρουτίνα τους, ακόμα και στην περιοχή του συμβάντος. Αν και υπάρχει ο φόβος, αναφέρει, οι πολίτες συνεχίζουν κανονικά τις ασχολίες τους.

«Το Λονδίνο είναι μεγαλούπολη και οι κάτοικοι, όσο κι αν τους φοβίζει ένα περιστατικό, θα συνεχίσουν την καθημερινότητά τους», πρόσθεσε.

Πολλοί μετανάστες στην περιοχή

Τέλος, σύμφωνα πάντα με την πηγή μας, η περιοχή «Seven Sisters», φιλοξενεί μεγάλο αριθμό μεταναστών, κυρίως από την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική


Close