Τελειώνουν τα λεφτά για τη Μαντλίν...

Τελειώνουν τα λεφτά για τη Μαντλίν...

17/07/2017 - 08:37
Μέχρι το Σεπτέμβρη πρέπει να έχουν αποτέλεσμα οι έρευνες για τη Μαντλίν
Επιμέλεια: Αντρέας Πολυκάρπου

Μέσα σε μόλις 11 εβδομάδες η Μητροπολική Αστυνομία της Αγγλίας πρέπει να βρει στοιχεία για την εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν αφού κατόπιν κόβεται η επιχορήγηση για τις έρευνες.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία έχει λάβει 85.000 λίρες με στόχο να επεκτείνει την έρευνα έως το τέλος Σεπτεμβρίου. 

Η απόφαση φαίνεται να πάρθηκε μετά τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σχετικά με το ότι τον τελευταίο χρόνο οι αρμόδιοι των ερευνών έκαναν μόλις 2 ταξίδια στην Πορτογαλία με τους ίδιους να λένε ότι δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται εκεί.

«Δεν θα έπρεπε να εξηγούμε ή να δικαιολογούμαστε για το πόσες φορές πηγαίνουμε στην Πορτογαλία. Αν χρειαστεί να πάμε εκεί, συγκεκριμένα στην Πράια ντα Λουζ, θα είμαστε εκεί αμέσως. Η έρευνα συνεχίζεται με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Δεν βρισκόμαστε σε τέλμα. Συνεχίζουμε», τόνισε εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ.

Η τότε 4χρονη Μαντλίν εξαφανίστηκε από το δωμάτιο των γονιών της στην Πορτογαλία στις 3 Μαΐου 2007.

O 48χρονος πατέρας της δήλωσε: «Πριν μας πάρουν την Μαντλίν, νιώθαμε ότι είχαμε καταφέρει να φτιάξουμε την μικρή τέλεια οικογένεια μας. Την είχαμε για μια μικρή περίοδο, όμως με τον ίδιο τρόπο όταν το παιδί σου αρρωσταίνει ή πεθαίνει, όπως έχει συμβεί σε πολλές οικογένειες, το όραμα σου αλλάζει και πρέπει να προσαρμοστείς».


Close