Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Τρομοκράτης πέφτει νεκρός από τις σφαίρες Αστυνομικών στην Καταλονία - Σκληρές εικόνες (Βίντεο)

Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Τρομοκράτης πέφτει νεκρός από τις σφαίρες Αστυνομικών στην Καταλονία - Σκληρές εικόνες (Βίντεο)

18/08/2017 - 15:26

Τη στιγμή που Ισπανοί αστυνομικοί εγκλωβίζουν έναν από τους πέντε τρομοκράτες στην πόλη Καμπρίλς τα ξημερώματα της Παρασκευής κατέγραψε ένας Βρετανός αυτόπτης μάρτυρας.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας που φοράει μια ανοιχτού χρώματος μπλούζα και βερμούδα να είναι ζωσμένος με κάτι που λαμπυρίζει προκειμένου να δίνει την εντύπωση ότι έχει εκρηκτικά, κίνδυνος που τελικά δεν υπήρξε καθώς αποδείχθηκε ότι οι ζώνες αυτές ήταΝ ψεύτικες.

Ο τρομοκράτης που κρατάει και ένα αντικείμενο στο χέρι του φωνάζει κάτι ακατάληπτο με τους αστυνομικούς που βρίσκονται πίσω από μια τσιμεντένια μπαριέρα να του ζητούν να πέσει στο έδαφος.

Όταν εκείνος παρά τις επανειλλημένες εκκλήσεις τους, δεν υπακούει τότε πέφτει ο πρώτος πυροβολισμός. Στη συνέχεια ακολουθούν και άλλοι πυροβολισμοί με τον άνδρα να πέφτει στο έδαφος αλλά να ξανασηκώνεται ενώ κατά διαστήματα φωνάζει «Αλλάχ».

Όταν σηκώνεται για άλλη μια φορά οι αστυνομικοί τον πυροβολούν τρεις φορές και τελικά τον σκοτώνουν.

Συνολικά όπως ακούγεται στο βίντεο οι αστυνομικοί πυροβόλησαν 10 φορές προκειμένου να καταφέρουν να εξουδετερώσουν τον τρομοκράτη.

Ο άνδρας αυτός μαζί με άλλους τέσσερις βρισκόταν σε ένα Audi A3 με το οποίο παρέσυραν έξι ανθρώπους πριν τελικά να εγκλωβιστούν από αστυνομικούς που τους σκότωσαν κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε.

Πηγή: 
protothema.gr

Close