Βίντεο: Επίδοξη συζυγοκτόνος έπεσε... ξερή μόλις άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου

Βίντεο: Επίδοξη συζυγοκτόνος έπεσε... ξερή μόλις άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου

14/11/2017 - 22:42
Βρέθηκε ένοχη για συνωμοσία με στόχο τον φόνο του συζύγου της

Μια 45χρονη γυναίκα που συνωμοτούσε με στόχο τον φόνο του συζύγου της δεν άντεξε το σοκ της καταδικαστικής απόφασης και... έπεσε ξερή λίγα δευτερόλεπτα αφότου της ανακοινώθηκε, μέσα στο δικαστήριο. 

Η Diana Lovejoy βρέθηκε ένοχη τη Δευτέρα για το κακούργημα της συνωμοσίας με στόχο τον φόνο του συζύγου της, Greg Mulvihill, τον Σεπτέμβριο του 2016 στο Κάρλσπαντ της Καλιφόρνια. 

Η κάμερα του Fox 5 που βρισκόταν μέσα στη δίκη κατέγραψε τη σκηνή μετά την ανάγνωση της ετυμηγορίας, όταν η γυναίκα, εμβρόντητη, κοίταξε την νομική της ομάδα και στη λίγες στιγμές μετά κατέρρευσε στην καρέκλα της. 

 Αμέσως, ένας από τους δικηγόρους της έσπευσε να τη συγκρατήσει, ώστε να μη σωριαστεί. Στη συνέχεια, οι δεσμοφύλακες την ξάπλωσαν στο πάτωμα και κάλεσαν ιατρική βοήθεια. Έπειτα ο δικαστής διέταξε την εκκένωση της αίθουσας, προτού καταφθάσει το ασθενοφόρο για να οδηγήσει την Lovejoy στο νοσοκομείο.

 Η περιπέτεια της υγείας της γυναίκας την ανάγνωση της ποινής του συγκατηγορουμενού της, του 50χρονου δασκάλου σκοποβολής Weldon McDavid Jr, ο οποίος βρέθηκε επίσης ένοχος για απόπειρα φόνου κατά του συζύγου της Lovejoy. 

Πηγή: 
protothema

Close