Βρήκαν την ομορφότερη αθλήτρια των Χειμερινών Ολυμπιακών

Βρήκαν την ομορφότερη αθλήτρια των Χειμερινών Ολυμπιακών
Τη συγκρίνουν με την Τζολί και τη Λίμα

Η Ρωσίδα Αναστάζια Μπριζγκάλοβα, 25 ετών, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των θεατών που παρακολουθούν τους χειμερινούς αγώνες της Πιονγκτσάνγκ, όχι μόνο χάρη στην ανδρεία της στον πάγο, αλλά και από το σαγηνευτικό της βλέμμα, το οποίο μάλιστα κάποιος περιγράφοντας αναφέρει πως «μπορεί να κάψει ένα σεντόνι και να κάνει τρύπες σε αυτό μόνο με τα μάτια της».

Μάλιστα, οι θαυμαστές της στο Twitter, τη συγκρίνουν με μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, όπως την Αντριάνα Λίμα, την Μέγκαν Φοξ αλλά και την Αντζελίνα Τζολί.

Η αθλήτρια παντρεύτηκε το σύντροφό της στο curling Αλεξάντερ Κρουσελνίτσκι τον Ιούνιο του 2017 και απόλαυσαν έναν ηλιόλουστο μήνα του μέλιτος στην Ισπανία.

Η Αναστάζια αποφάσισε να ασχοληθεί μετο άθλημα το 2009, μετά από διαφήμιση που είδε για ένα curling club και έχει πτυχίο από το Εθνικό Πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Υγείας.

Εκτός όμως από το curling, η 25χρονη ασχολείται με την άρση βαρών στο γυμναστήριο και το βόλεϊ, και ποζάρει με μαγιό στο λογαριασμό της στο Instagram.

 

12