Λήξη συναγερμού στο Φρέντρικτον μετά το αιματηρό επεισόδιο

Λήξη συναγερμού στο Φρέντρικτον μετά το αιματηρό επεισόδιο
Σοβαρά τραυματίας ο δράστης

Λήξη συναγερμού σήμανε η τοπική αστυνομία του Φρέντρικτον, μετά το αιματηρό επεισόδιο στην πόλη του Καναδά, στη διάρκεια του οποίου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, οι δύο εκ των οποίων ήταν αστυνομικοί.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει πλέον απειλή για το κοινό και δε χρειάζεται να παραμείνετε κλεισμένοι αυτήν την ώρα», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter η τοπική αστυνομία, προσθέτοντας πως παραμένει στο σημείο του εγκλήματος και θα συνεχίσει την έρευνά της.

Με νεώτερη ενημέρωσή της, η αστυνομία επιβεβαίωσε πως ο δράστης έχει τραυματιστεί σοβαρά και είναι υπό κράτηση.

Νωρίτερα, οι τοπικές αρχές είχαν ζητήσει από τους κατοίκους της πόλης να παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, με τα τοπικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για περιστατικό με πυροβολισμούς, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τις αρχές και όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ένας άνθρωπος έχει συλληφθεί.

«Φοβερά νέα μας έρχονται από το Φρέντρικτον» έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό. «Η καρδιά μου βρίσκεται με όλους όσοι επλήγησαν στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς σήμερα το πρωί. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση» συμπλήρωσε ο Τριντό στο μήνυμά του.

12