Φωτιά Μάτι:«Αντίο μπέμπη μου»-Συγκλονίζoυν οι γονείς του βρέφους

Φωτιά Μάτι:«Αντίο μπέμπη μου»-Συγκλονίζoυν οι γονείς του βρέφους
Το αντίο δύο τραγικών γονιών που έχασαν το μωρό τους στην πυρκαγιά

Με λόγια σπαρακτικά ένα ζευγάρι αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει το αγγελούδι της, που χάθηκε στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. 

Οι δύο γονείς, που έχουν να διαχειριστούν το πιο δύσκολο έργο, τον αποχαιρετισμό από το παιδί τους, επέστρεψαν στον τόπο της τραγωδίας, αφήνοντας ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα γράμμα με συγκινητικά λόγια, χωρίς να κρύβουν την οδύνη τους για την τραγωδία που ζουν. 

«Αντίο μπέμπη μου» γράφουν οι γονείς στο γράμμα τους, λέγοντας αντίο στο παιδί τους. Οι τραγικοί γονείς κάθε καλοκαίρι θα επιστρέφουν στο σημείο της τραγωδίας «για να δουν το μέρος να πρασινίζει με το χαμόγελό του αδικοχαμένου τους παιδιού». 

Σημειώνεται ότι το βρέφος ήταν παιδί πυροσβέστη που επιχειρούσε στην περιοχή την ώρα της φονικής πυριαγιάς. Τη συγκλινιστική αποκάλυψη έκανε στον ΑΝΤ1 Eλλάδος ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος.

Με εμφανή την συγκίνηση στη φωνή του, ο κ. Σταθόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για μία τραγική πτυχή της εθνικής τραγωδίας που πλήττει την χώρα τα τελευταία 24ωρα. 

Όπως αποκάλυψε, το πρώτο θύμα της πύρινης λαίλαπας, το μόλις 6 μηνών βρέφος που πνίγηκε από τους καπνούς στο μάτι, ήταν το μωρό ενός εκ των Πυροσβεστών που επιχειρούσαν στο σημείο. 

Σύμφωνα με τον κ. Σταθόπουλο, ο πυροσβέστης έσπευσε στην υπηρεσία του μόλις σήμανε συναγερμός. Κατά τραγικό τρόπο, η πυρκαγιά που τον απομάκρυνε από το σπίτι του ήταν εκείνη που προκάλεσε τον θάνατο του νεογέννητου παιδιού του, που ήταν το πρώτο θύμα της τραγωδίας. Αλλά και η γυναίκα του πυροσβέστη δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή στην εντατική.

11