Εξαγορά Convert PLC από τον Όμιλο Digital Tree

Εξαγορά Convert PLC από τον Όμιλο Digital Tree

19/05/2017 - 19:23
Στον συνεχώς αναπτυσσόμενο όμιλο της Digital Tree, ανήκει πλέον η εταιρεία Digital Services, Convert PLC.

Είναι επίσημο. Η Digital Tree ανακοίνωσε την αγορά της Convert PLC η οποία πλέον ανήκει στο δυναμικό του ομίλου, προσθέτοντας ακόμη μια digital δραστηριότητα στον κατάλογο των προσφερόμενων υπηρεσιών. 

Η Convert PLC είναι μια εταιρεία πληροφορικής με εξειδίκευση στο διαδικτυακά applications και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Η Convert PLC συνεργάζεται με εταιρείες και οργανισμούς που επιθυμούν να ενισχύσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο και να το χρησιμοποιήσουν προκειμένου να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους, τη δυναμική τους και την αναγνωρισιμότητά τους. 

Με εξειδίκευση στις διαδικτυακές υπηρεσίες, η εταιρεία χρησιμοποιεί το διαδίκτυο σε όλες του τις μορφές και το ενσωματώνει στη στρατηγική επικοινωνίας της εταιρείας ή του οργανισμού, προκειμένου να ενισχυθούν οι πωλήσεις ή να βελτιωθούν οι εσωτερικές του διαδικασίες.   

Βασικές υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία είναι: 

  • Καταρχήν, κατασκευή ιστοσελίδων και πρακτικές λύσεις διαδικτυακού λογισμικού.
  • Εκτεταμένη εταιρική Διαδικτυακή Στρατηγική και πλάνο διαδικτυακής επικοινωνίας. 
  • Βελτιστοποίηση της θέσης εμφάνισης της εταιρείας/οργανισμού, στις Μηχανές Αναζήτησης (Search Engine Optimisation).
  • Στατιστική Ανάλυση & Επισκεψιμότητα (Web analytics).

H Digital Tree, εκτός από την Convert PLC, είναι ιδιοκτήτρια 4ων sites {του αθλητικού site-φαινόμενο Kerkida.net, της ειδησιογραφικής ιστοσελίδας offsite.com.cy, του impossible.works το οποίο ειδικεύεται σε startups και επιχειρηματικότητα και τέλος της πολύ εναλλακτικής, out of the box avant-garde.com.cy}. 

Επίσης είναι ιδιοκτήτρια του job portal ergodotisi.com, ενώ έχει υπό της ιδιοκτησία της 3 e-shops, {το deliveryman.com.cy μέσω του οποίου μπορεί κάποιος να παραγγείλει φαγητό, το www.bald.ninja για αγοραπωλησίες και τέλος το dizzle.com.cy από το οποίο μπορεί κάποιος να προμηθευτεί μικρές ηλεκτρικές συσκευές και είδη ρουχισμού}.

Συνήθεις δραστηριότητες 

Τα sites της Digital Tree, ενημερώνουν το κοινό για την τρέχουσα επικαιρότητα χωρίς εμπάθεια, με ταχύτητα, εγκυρότητα, συνέπεια και αντικειμενικότητα. Επίσης φιλοξενούν αρθρογράφους που παραθέτουν την άποψή τους και αναλύουν την επικαιρότητα. 

Ο διαχωρισμός της αρθρογραφίας από την δημοσιογραφία, επιτρέπει την πολυφωνία και ενισχύει τον ρόλο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Επιπλέον η Digital Tree προωθεί δραστηριότητες και ενέργειες που χρειάζονται διαφήμιση. Πολιτιστικές εκδηλώσεις, διαγωνισμοί τεχνολογίες, events με καινοτόμο, πρωτότυπο και ενδιαφέρον περιεχόμενο χορηγούνται, ενώ δράσεις που ενισχύουν τον κοινωνικό χαρακτήρα των μέσων στηρίζονται, όχι με βάση κάποιο υπολογισμένο πλάνο εταιρικής ευθύνης αλλά εξαιτίας της ανάγκης για προσφορά και βοήθεια σε όποιον την έχει ανάγκη με τον τρόπο που ο ρόλος μας το επιτρέπει.    

Μελλοντικοί στόχοι του οργανισμού 

Η Digital Tree φιλοδοξεί να είναι πάντοτε πολλά βήματα μπροστά. 

Οι διεθνείς τάσεις στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία και ο τρόπος που αυτές μπορούν να αξιοποιηθούν προκειμένου να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν όμιλο διεθνών προδιαγραφών είναι το ζητούμενο.

Μέσω του πάντοτε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση  διευθυντικού τμήματος, της αφοσίωσης των δημοσιογράφων και τεχνικών και της συνεργασίας των sites, η Digital Tree σκοπεύει να κατακτήσει κάθε στόχο. 

WebTV, online Radio και Social Media θα αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο με επαγγελματικό και πρωτότυπο τρόπο, δίνοντας νέα προοπτική σε πολύ βασικές ανάγκες του κοινού.


Close