Τα εντυπωσιακότερα σπίτια που έβγαλαν στο σφυρί οι τράπεζες

Τα εντυπωσιακότερα σπίτια που έβγαλαν στο σφυρί οι τράπεζες

17/07/2017 - 15:09
Επιμέλεια Γιώργος Δημητρίου

 Οι μονάδες διαχείρισης ακινήτων των τραπεζών έχουν στην κατοχή τους ακίνητα εκατομμυρίων ευρώ τα οποία είναι διαθέσιμα προς πώληση. Κάποια από αυτά είναι πραγματικά υπερπαραγωγή με το κόστος να φθάνει σχεδόν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Δείτε τα εντυπωσιακότερα ακίνητα που διαθέτουν προς πώληση οι τράπεζες.

Κατοικία πέντε υπνοδωματίων στη Λεμεσό


Ένα σπίτι κοντά στο ξενοδοχείο Saint Raphael εντός του οικισμού «The Residence» το οποίο διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και οι εσωτερικοί χώροι φθάνουν τα 454 τετραγωνικά. Η αξία του φθάνει τα €9.700.000 για όποιον ενδιαφέρεται και διαθέτει εκτός από πισίνα και τεράστιους κήπους ένα υπόγειο με κελάρι, home cinema και τζακούζι.

Σπίτι στη Μακεδονίτισσα σε ακίνητο 10.000 τετραγωνικών


Ένα μάλλον μικρό σπίτι για την αξία του (μόλις 3 υπνοδωμάτια και 300 τετραγωνικά) το οποίο, όμως, είναι χτισμένο σε μία τεράστια έκταση 9.930 τετραγωνικών στο Στρόβολο. Γι’ αυτό το λόγο και η αξία του φθάνει τα €5.130.000. 

Ακίνητα στο Aphrodite Hills


Στην ιστοσελίδα διαχείρισης ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου μπορεί να βρουν οι ενδιαφερόμενοι 7 περιπτώσεις κατοικιών στο Aphrodite Hills με παραπλήσιες προδιαγραφές και τιμές που κυμαίνονται από €784.000 έως €878.000.

Οικία 8 υπνοδωματίων στη Λακατάμια


Ένα σπίτι που θυμίζει σκηνικό από ταινία αφού εκτείνεται σε 1.200 τετραγωνικά μέτρα με 8 υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια.  Βρίσκεται κοντά στον κόμβο της Ανθούπολης αλλά δεν αναγράφεται τιμή πώλησης.


Close