Πόσα κοστίζει μια έπαυλη στη μαρίνα Λεμεσού - Διαμερίσματα από...χρυσάφι (Φωτογραφίες και βίντεο)

Πόσα κοστίζει μια έπαυλη στη μαρίνα Λεμεσού - Διαμερίσματα από...χρυσάφι (Φωτογραφίες και βίντεο)

12/08/2017 - 09:00
Οι τιμές ξεκινούν από 1.72 εκατομμύρια και φτάνουν μέχρι τα 13.9 εκατομμύρια για ένα φτωχικό πάνω στο κύμα
Του Τάσου Αναστάση

Για την ραγδαία εξέλιξη της Λεμεσού έχουν γραφτεί πολλά. Τόσο για την οικονομική όσο και για την κοινωνική. Πλέον τα τελευταία χρόνια στη Λεμεσό συντελείται παράλληλα και μια αρχιτεκτονική εξέλιξη που σηματοδοτεί μια νέα εποχή στα αστικά τοπία με κτήρια αρκετά φουτουριστικά για την Κύπρο.

Η αρχή έγινε με την μαρίνα Λεμεσού, εκεί όπου ένας άλλος κόσμος δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει τη νέα εποχή αλλά και τους...νέους κατοίκους του χώρου που στη πλειοψηφία τους πρόκειται για αλλοδαπούς κροίσους που θέλησαν να αγοράσουν ένα “φτωχικό” στη μαρίνα για να έχουν να παρκάρουν και τα σκάφη τους στη μπροστινή αυλή.

Ήδη πολλά από τα διαμερίσματα και τις βίλες πάνω στα νησιά της μαρίνας έχουν πωληθεί αλλά ακόμα παραμένουν διαθέσιμα ορισμένα τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε εάν βέβαια πληρείτε τα..οικονομικά κριτήρια.

Οι τιμές πώλησης ποικίλουν καθώς έχουν μέχρι και 12 εκατομμύρια διαφορά μεταξύ τους ξεκινώντας από τα 1.72 εκατομμύρια για ένα “απλό” δυάρι και φτάνοντας τα 13.8 εκατομμύρια ευρώ για μία τεράστια βίλα στο μεγάλο νησί.

Ας δούμε μερικές από τις διαθέσιμες οικίες στη Μαρίνα Λεμεσού: 

Διαμέρισμα δύο υπν/ιων - Κάστρο - 1.720.000

Πρόκειται για την πιο οικονομική λύση αφού το δυο υπνοδωματίων διαμέρισμα στο Κάστρο της μαρίνας προσφέρει άνεση και πολυτέλεια με λιγότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ. Τοποθετημένο στον πρώτο όροφο του Κάστρου, προσφέρει δύο υπνοδωμάτια σε μια συνολική έκταση 122m² με θέα στη μαρίνα.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων - Κάστρο - 2.200.000

‘Ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο θα σας κοστίσει μέχρι και 350.000 ευρώ στο ίδιοο κτήριο. Με περίπου 20m² περισσότερο χώρο το διαμέρισμα των 2.2 εκατομμυρίων βρίσκεται επίσης στον ίδίο όροφο με περισσότερο χώρο να απολαμβάνετε την υπέροχη θέα .

Διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων  - Κάστρο - 4.600.000

Καθώς ανεβαίνουμε τους ορόφους ανεβαίνουν και οι τιμές με το διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων  στον 4ο όροφο να κοστολογείται στα 4.600.000 εκατομμύρια. Σε συνολική έκταση 211m² το πρόκειται για ένα τεράστιο διαμέρισμα με υπέροχη πανοραμική θέα και τεράστιες βεράντες για να απολαμβάνετε τη θάλασσα.

Μεζονέτα τεσσάρων υπνοδωματίων  - Κάστρο - 6.090.000

Το διαμέρισμα με τον αριθμό C31 εκτείνεται στον 3ο και τον 4ο όροφο σε μία συνολική έκταση 236m² και συνολική καλυμμένη έκταση 361m². Πρόκειται για το πιο ακριβό διαμέρισμα - μεζονέτα στο Κάστρο με τιμή που ξεπερνάει τα 6 εκατομμύρια ευρώ και ιδιωτική πισίνα.

Πως θα σας φαινόταν μια βίλα με ιδιωτική πισίνα, αυλή, θέα στη θάλασσα στη καρδιά της πόλης; Για να αποκτήσετε βέβαια μια τέτοια κατοικία θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού οι τιμές φτάνουν μέχρι και τα 13.9 εκατομμύρια ευρώ.

Βιλα τριών υπνοδωματίων - Νησί - 2.900.000

Η βίλα με το νούμερο 83 είναι η πιο οικονομική επιλογή με το κόστος της να ανέρχεται σχεδόν στα 3 εκατομμύρια ευρώ.  Έχει τρία υπνοδωμάτια σε συνολική έκταση 205 m². Επίσης προσφέρει μεγάλο υπόγειο χώρο, μεγάλη βεράντα και ακάλυπτο χώρο στη ταράτσα για ηλιοθεραπείες. Βέβαια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η πισίνα και οι χώροι στάθμευσης για σκάφη.

2. Βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων - Νησί - 5.900.000


Εάν χρειάζεται ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο θα σας κοστίσει ακριβά αφού η αμέσως επόμενη διαθέσιμη και πιο οικονομική λύση με τέσσερα διαμερίσματα κοστίζει 5.9 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια στα 488 m² θα μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα μέσα και στο υπόγειο που έχει συνολική έκταση 142 m². Η τεράστια πισίνα, ο ιδιωτικό κήπος και τη θέση για το σκάφος δεν θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάζουν από τη βίλα.

Βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων - Νησί - 7.500.00

Η βίλα με το νούμερο 61 εκτείνεται στη τεράστια έκταση των  616 m² με τέσσερα υπνοδωμάτια, υπόγειο  517 m² τεράστια πισίνα και φυσικά μεγάλη έκταση στη οροφή για ηλιοθεραπεία και παρακολούθηση της θάλασσας. Στη βίλα των 7.5 εκατομμυρίων βέβαια αναλογούν και δύο τεράστιοι χώροι στάθμευσης σκαφών.

Βίλα πέντε υπνοδωματίων - Νησί - 13.900.000

Πρόκειται για το στολίδι του νησιού και το πιο επιβλητικό κτήριο σε αυτό. Με πέντε δωμάτια και συνολική έκταση 1220m² αποτελεί το μεγαλύτερο σπίτι στη νησί με πανοραμική θέα στη θάλασσα και αλλά και στην ενδοχώρα. Επιπλέον διαθέτει καλυμμένες βεράντες   81m², ακάλυπτες βεράντες  58m², τεράστια πισίνα, κήπο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για δύο σκάφη. Όλα αυτά στη τιμή των 13.900.000 ευρώ! 

Αυτές ήταν μερικές από τις πιο ακριβές οικίες στη μαρίνα Λεμεσού που δεν θυμίζουν σε τίποτα ότι ξέραμε μέχρι πρόσφατα. Βέβαια για όσους δεν διαθέτουν αυτά τα λεφτά μπορούν απλά να επισκεφτούν τη Μαρίνα για να θαυμάσουν τη συνεχώς αναπτυσσόμενη Λεμεσό που μας υπόσχεται ακόμα περισσότερα στο μέλλον. 
 

 


Close