Μουσκάλλης: Βρώμικο παρασκήνιο τα περι κουρέματος

Μουσκάλλης: Βρώμικο παρασκήνιο τα περι κουρέματος

Για βρώμικο παρασκηνιακό θόρυβο για το Συνεργατισμό που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και κατευθύνεται από συγκεκριμένη πηγή, έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Συνεργατικής Κεντρικής Εταιρείας Συμμετοχών Αντρέας Μουσκάλλης.

Η εταιρεία είχε εκδώσει ανακοίνωση με αφορμή φήμες περί κουρέματος ή ακόμη και πτώχευσης του Συνεργατισμού, που έχουν προκαλέσει ανησυχία. Μιλώντας στο τρίτο, ο κύριος Μουσκάλλης ανέφερε ότι η υπόσκαψη αυτή γίνεται ίσως γιατί ο Συνεργατισμός βρίσκει το ρυθμό του και ο κόσμος άρχισε και πάλι να τον εμπιστεύεται. Κάποιοι, πρόσθεσε, ίσως να ανησυχούν από αυτή την εξέλιξη. Ο Αντρέας Μουσκάλλης διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μαρτυρά κάτι κακό στα κεφάλαια του συνεργατισμού, τα οποία είναι μεγαλύτερα από όλες τις εμπορικές τράπεζες.
 

Ο Συνεργατισμός, ανέφερε, παράγει οικονομία, παρά τα λάθη του παρελθόντος. Υπογράμμισε δέ ότι οι ψίθυροι αυτοί στρέφονται εναντίον ολόκληρου του Κυπριακού λαού, γιατί οι περισσότεροι πολίτες είναι μέτοχοι στο Συνεργατισμό. Δεν υπάρχει, κατέληξε, κανένας λόγος πανικού, ξεκαθαρίζοντας ότι η Ισπανική εταιρεία Αλταμίρα δεν πρόκειται να κάνει ότι θέλει, ουτε να βγάλει κόσμο από τα σπίτια του. Ο Συνεργατισμός, είπε ο κύριος Μουσκάλλης, είναι ένα κοινωνικό αγαθό που θα πρέπει να προστατευθεί από όλους.