ΕΡΕΥΝΑ: Πόσα στοιχίζουν τα ξενοδοχεία και οι κρουαζιέρες το Πάσχα

ΕΡΕΥΝΑ: Πόσα στοιχίζουν τα ξενοδοχεία και οι κρουαζιέρες το Πάσχα

11/03/2018 - 08:02
oikonomia-sponsor-logo
Δείτε αναλυτικά ανά πόλη το πόσο στοιχίζουν τα ξενοδοχεία και τα διαμερίσματα φέτος το Πάσχα- Κρουαζιέρα: Η άλλη λύση για αξέχαστες διακοπές
Του Αντρέα Πολυκάρπου

Κρουαζιέρα ή ξενοδοχείο; Πως θα περάσει κάποιος καλύτερα την πασχαλινή περίοδο αλλάζοντας παραστάσεις και απολαμβάνοντας μοναδικές εμπειρίες; Ποια είναι η πιο συμφέρουσα λύση και σε ποια πόλη;

Όλα αυτά θα τα απαντήσουμε πιο κάτω...

Είναι η Κύπρος μια καλή λύση για ανοιξιάτικο τουρισμό;

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχήματα που πρέπει να θέσουν οι επιχειρηματίες του τουρισμού είναι η διαχρονικότητα του τουριστικού μας προϊόντος καθώς και η αύξηση της καθόδου των τουριστών μέσα στους χειμερινούς αλλά και στους εαρινού μήνες όπου η χώρα μας φαίνεται να χάνει μεγάλο μερίδιο από την τουριστική πίττα.

Για παράδειγμα τους μήνες του χειμώνα ήρθαν στην Κύπρο:

  • Ιανουάριο:  62,611 χιλιάδες
  • Φεβρουάριο:  82, 209 χιλιάδες
  • Δεκέμβριο:  98,924 χιλιάδες

Πόσο στοιχίζουν οι Πασχαλινές διακοπές στην Κύπρο

Η Offsite, λοιπόν, σας παρουσιάζει τις τιμές που ισχύουν στη χώρα μας κατά τη φετινή πασχαλινή περίοδο και συγκεκριμένα, το τριήμερο του Πάσχα (Μεγάλο Σάββατο- Δευτέρα του Πάσχα) σε ξενοδοχεία στις παραλιακές πόλεις της Κύπρου (Αμμόχωστο- Πάφο- Λάρνακα- Λεμεσό).

Ποια πόλη προσφέρει οικονομικότερα πακέτα διαμονής καθώς και που αναμένεται να υπάρξει μεγάλη κινητικότητα τόσο εσωτερικού τουρισμού όσο και εξωτερικού…

Τι λέει ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κύπρου (Cyprus Hotel Association)

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Σύνδεσμο Ξενοδόχων και με τον Γενικό Διευθυντή του, κο Ιωαννίδη, μας ειπώθηκε ότι τα μηνύματα είναι ήδη πολύ ενθαρρυντικά αφού το Πάσχα είναι Απρίλη, κάτι που σημαίνει ότι συμπίπτει με την περίοδο που αρχίζει και η μαζική κάθοδος των τουριστών.

Ο κος Ιωαννίδης, μας ανέφερε ότι οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι και φέτος θα έχουμε μεγάλο αριθμό τουριστών στο νησί κάτι που φαίνεται από το γεγονός των συμβολαίων που έχουν μέχρι στιγμής υπογραφή μεταξύ των ξενοδοχείων και των διοργανωτών των ταξιδιών.

Ιδιαίτερη τουριστική παρουσία θα έχουν όλες οι παραλιακές πόλεις και κυρίως η Πάφος, ο Πρωταράς και η Αγία Νάπα. Βέβαια, όπως μας τόνισε, και η Λάρνακα και η Λεμεσός λόγω του κοσμοπολίτικου χαρακτήρα τους θα έχουν μεγάλο τουριστικό μερίδιο.

Εν σχέσει με τον εσωτερικό τουρισμό, ο κος Ιωαννίδης μας ανέφερε ότι ένα σημαντικό, επίσης, ποσοστό των συμπατριωτών μας επιλέγει και φέτος τις παραλιακές πόλεις για τον εορτασμό του πασχαλινού τριημέρου.

Τιμές

Ας δούμε το μέσον όρο τιμών ανά πόλη στην Κύπρο για το τριήμερο του Πάσχα για 2 ενήλικες με 2 παιδιά:

Πρωταράς

Οι τιμές ξεκινούν από 60 ευρώ και για τα δύο βράδια και φτάνουν τις 3 χιλιάδες ευρώ σε 4αστερα ξενοδοχεία. Υπάρχουν δωμάτια σε ξενοδοχεία και σε διαμερίσματα για όλα τα πορτοφόλια και πολύ καλές προσφορές.

Αγία Νάπα

Οι τιμές ξεκινούν από 50 ευρώ και για τα δύο βράδια και φτάνουν τα 1000 ευρώ σε πολυτελή ξενοδοχεία. Κι εδώ, επίσης,  υπάρχουν δωμάτια σε ξενοδοχεία και σε διαμερίσματα για όλα τα πορτοφόλια.

Λάρνακα

Οι τιμές ξεκινούν από 100 ευρώ και για τα δύο βράδια και φτάνουν τα 1000 ευρώ.  Στη Λάρνακα, υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές χαμηλού κόστους διαμονής σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα  κάτι που κάνει πιο προσιτή, οικονομικά, την πόλη.

Πάφος

Οι τιμές ξεκινούν από 90 ευρώ και για τα δύο βράδια και φτάνουν τις 2,500 χιλιάδες ευρώ σε πολυτελή 4αστερα και 5αστερα ξενοδοχεία. Κι εδώ υπάρχουν δωμάτια σε ξενοδοχεία και σε διαμερίσματα για όλα τα πορτοφόλια όπως επίσης και πληθώρα υπερπολυτελών ξενοδοχείων με πολύ καλές προσφορές για ένα διήμερο. Οι επιλογές στην Πάφο είναι σχεδόν άπειρες και μπορούν να προσελκύσουν όλες τις οικονομικές τάξεις.

Λεμεσός

Οι τιμές ξεκινούν από 70 ευρώ και για τα δύο βράδια και φτάνουν τα 1200 ευρώ σε πολυτελή ξενοδοχεία. Οι επιλογές σε ξενοδοχεία και σε διαμερίσματα είναι πάρα πολλές και μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα Βαλάντια.

Κρουαζιέρες: Η άλλη λύση για αξέχαστες διακοπές

Η Celestyal Cruises προσφέρει μοναδικές εμπειρίες μέσα από τις κρουαζιέρες που διοργανώνει στα ελληνικά νησιά και στο Αιγαίο εν γένει αποτελώντας μια ξεχωριστή λύση για όσους θέλουν να περάσουν αξέχαστες πασχαλινές διακοπές. 

Παράλληλα, πιο κάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις κρουαζιέρες για το μήνα Απρίλιο και όχι μόνο... πάντα με την εμπειρία και τις μκναδικές τιμές της Celestyal.

1) 3ήμερη Κρουαζιέρα: Εικόνες του Αιγαίου από 289EUR

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ:

Μύκονος (Ελλάδα), Κουσάντασι (Τουρκία), Πάτμος (Ελλάδα), Ηράκλειο (Ελλάδα), Σαντορίνη (Ελλάδα) & Πειραιάς (Ελλάδα)

2) 3ήμερη Πασχαλινή Κρουαζιέρα: Εικόνες του Αιγαίου από €329EUR

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ:

Μύκονος (Ελλάδα), Κουσάντασι (Τουρκία), Πάτμος (Ελλάδα), Σαντορίνη (Ελλάδα) & Πειραιάς (Ελλάδα)

3) 4ήμερη Κρουαζιέρα: Εικόνες του Αιγαίου από €359EUR

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ:

Μύκονος (Ελλάδα), Κουσάντασι (Τουρκία), Πάτμος (Ελλάδα), Ρόδος (Ελλάδα), Ηράκλειο (Ελλάδα), Σαντορίνη (Ελλάδα) & Πειραιάς (Ελλάδα)

4) 7ήμερη Κρουαζιέρα: Ειδυλλιακό Αιγαίο από €579EUR

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ:

Μύκονος (Ελλάδα), Μήλος (Ελλάδα), Σαντορίνη (Ελλάδα), Ηράκλειο (Ελλάδα), Κουσάντασι (Τουρκία) & Πειραιάς (Ελλάδα)

Δείτε όλες τις κρουαζιέρες εδώ 

 

 

 

Coop Mobile! H εφαρμογή της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας για κινητές συσκευές

Close