Η Υπ. Εργασίας στην Cyprus Career Expo - Μεγάλο το ενδιαφέρον

Η Υπ. Εργασίας στην Cyprus Career Expo - Μεγάλο το ενδιαφέρον

Η Υπ. Εργασίας στην Cyprus Career Expo - Μεγάλο το ενδιαφέρον

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί στην Κρατική Έκθεση, η Cyprus Career Expo 2018, η μεγαλύτερη έκθεση εργοδότησης που έχει γίνει ποτέ στην Κύπρο.

Διοργανωτές της έκθεσης είναι η ιστοσελίδα ergodotisi.com του ομίλου Digital Tree, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το StudentLife.com.cy. 

Η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, στον χαιρετισμό της κατά την έναρξη της Έκθεσης το πρωί του Σαββάτου ευχήθηκε "τα καλύτερα αποτελέσματα" για τους εκθέτες, εργοδότες και υποψηφίους της "πρώτης έκθεσης εργασίας στην Κύπρο". Έδωσε τα συγχαρητήρια της στους διοργανωτές αφού τόνισε ότι η Cyprus Career Expo είναι κάτι που χρειάζεται η Κύπρος και θα βοηθήσει στην μεγάλη προσπάθεια για καταπολέμηση της ανεργίας. 

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Πέτρου καθώς και ο  Πρόεδρος του ΚΕΒΕ ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης. Αμφότεροι συνεχάρηκαν τους διοργανωτές και τόνισαν ότι η Cyprus Career Expo θα γίνει θεσμός για την Κύπρο. Εκ μέρους των διοργανωτών χαιρετισμό απηύθυνε ο Ανδρέας Κίτσιος, Vice President of Marketing του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι μεγαλύτεροι εργοδότες στην Κύπρο και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν και να... βρουν τη δουλειά των ονείρων τους. 

Στην έκθεση πραγματοποιούνται σεμινάρια και workshops με στόχο να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για τις τελευταίες εξελίξεις του τομέα τους από κορυφαίους HR.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του event μπορείτε να δείτε εδώ!

Για τους εργοδότες είναι μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν άτομα με σημαντικά προσόντα, ταλαντούχους πτυχιούχους, φοιτητές, εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και άνεργους υποψηφίους.

 

Θα μπορούν, επίσης, να ενισχύσουν τη βάση δεδομένων που έχουν με βιογραφικά υποψηφίων, για παρούσα ή μελλοντική χρήση, αλλά θα κερδίσουν και μια ευκαιρία για παρουσίαση και αναγνωρισιμότητα των εταιρειών τους.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιούνται συνεντεύξεις σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια και να γίνουν εργοδοτήσεις επιτόπου!

H συμμετοχή στην έκθεση, ή στα σεμινάρια και η χρήση της πλατφόρμας για επικοινωνία με τους εργοδότες, είναι 100% δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της Cyprus Career Expo

 

Home