Μια καινούρια ξενοδοχειακή "όαση" στη Λεμεσό

Μια καινούρια ξενοδοχειακή "όαση" στη Λεμεσό

 

Μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα ετοιμάζεται να καταπλήξει τους επισκέπτες της Λεμεσού. 

Η εταιρεία Planetvision μαζί με την Oxley Holdings έχουν επενδύσει στη Λεμεσό σε μια περιοχή με έκταση πέραν των 100 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, στην οποία θα δημιουργήσουν μια μονάδα για ονειρικές διακοπές για κάθε επισκέπτη. 

Πρόκειται για πασίγνωστη γαλλική αλυσίδα στο εξωτερικό η οποία θα "απλώσει τις φτερούγες" της και στην πόλη της Λεμεσού, με το όνειρο ότι θα παρέχει τουριστικές υποδομές αρίστης ποιότητας. 

Το επόμενο διάστημα αναμένεται ότι θα γίνει γνωστό και το όνομα της αλυσίδας αυτής. 

Από όσα μαθαίνουμε πάντως, πρόκειται για ξενοδοχειακή μονάδα 250 δωματίων όπως επίσης και για δυο επιβλητικούς πύργους με 110 διαμερίσματα, που θα "συνοδεύουν" την μονάδα αυτή. 

Μια από τις καινοτομίες του νέου αυτού εγχειρήματος είναι ότι είτε διαμένεις στο ξενοδοχείο είτε στα διαμερίσματα που θα "φιλοξενούν" οι πύργοι, θα απολαμβάνεις τις ίδιες υπηρεσίες. 

Ολοκληρωμένο το έργο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για τους επισκέπτες το καλοκαίρι του 2021. 

Η Oxley, η εταιρεία που ανέλαβε την ολοκλήρωση αυτού του μεγαλεπίβολου έργου σε συνεργασία με την εταιρεία Planetvision, , είναι μια από τις πιο γνωστές στον κόσμο καθώς δραστηριοποιείται στο χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης και συνεχώς επεκτείνει τις εργασίες της ανά το παγκόσμιο. 

Η συνολική επένδυση θα ανέρχεται στα €300 εκ.

 

9