Καταθέσεων συνέχεια στην ερευνητική επιτροπή για τον Συνεργατισμό

Καταθέσεων συνέχεια στην ερευνητική επιτροπή για τον Συνεργατισμό
Ενώπιον της επιτροπής παρουσιάζεται εκ νέου ο Γενικός Ελεγκτής

 

Με τρεις καταθέσεις, εκ των οποίων ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας Οδυσσέας Μιχαηλίδης, συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα οι ακροάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

 Ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής έχει κλητευθεί να καταθέσει εκ νέου ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον της Επιτροπής και την περασμένη Πέμπτη. Στην τρίωρη κατάθεση του, ο κ. Μιχαηλίδης έκανε λόγο για «επιπόλαιους χειρισμούς» και για «κακοδιαχείριση», ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ύπαρξης ποινικών ευθυνών.  

Συγκεκριμένα, πρώτος θα καταθέσει στις 09:00 ο Παναγιώτης Φιλίππου, Πρόεδρος της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας (ΣΚΤ) μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 15 Νοεμβρίου 2012 ακολουθούμενος (στις 10:00) από τον Γρηγόρη Μαλιώτη, μέλος της Επιτροπείας της ΣΚΤ από τις 26 Ιουνίου 2010 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2013.

 

Οι καταθέσεις ενώπιον της Επιτροπής την Δευτέρα ολοκληρώνονται με τη νέα κατάθεση του κ. Μιχαηλίδη, η οποία ορίστηκε για τις 11:00.

Οι μέχρι στιγμής προγραμματισμένες καταθέσεις ενώπιον της Επιτροπής θα συνεχιστούν από την Τρίτη, 28 Αυγούστου μέχρι την Παρασκευή, 31 Αυγούστου, καθώς και την 5η Σεπτεμβρίου.

9