Μπαρίς Μπουρτζιού: Προοπτικές για να δημιουργηθούν συγκλίσεις

Μπαρίς Μπουρτζιού: Προοπτικές για να δημιουργηθούν συγκλίσεις

09/01/2017 - 15:16

Υπάρχουν προοπτικές για να δημιουργηθούν νέα “μαύρα σημεία”  (συγκλίσεις) δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού λέγοντας ότι σε κάποια θέματα δημιουργήθηκε η προοπτική να “παραχθούν νέα μαύρα (σημεία)” και οι ηγέτες έδωσαν εντολή στους ειδικούς να συζητήσουν τα θέματα αυτά το απόγευμα.

Σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους μετά τη λήξη της πρωινής συνάντησης των δύο ηγετών στο κτίριο των ΗΕ στη Γενεύη, ο κ. Μπουρτζιού είπε ότι όλα πηγαίνουν όπως σχεδιάστηκαν, το πρωί συζήτησαν το Περιουσιακό και θέματα της Διακυβέρνησης και Διαμοιρασμού των Εξουσιών. Εάν οι ειδικοί το απόγευμα συζητήσουν αυτά τα θέματα και μπορέσουν να τα μετατρέψουν σε “μαύρα” τότε θα μπορούμε να πούμε ότι “παράξαμε νέες συγκλίσεις”, πρόσθεσε ο Μπαρίς Μπουρτζιού.

Το απόγευμα στις 5.30, η συζήτηση θα συνεχιστεί – πρόσθεσε – με ανταλλαγή απόψεων (brainstorming) στα θέματα Ασφάλειας και Εγγυήσεων και εφόσον υπάρξει χρόνος θα συζητήσουν κάποια θέματα που αφορούν το κεφάλαιο της Διακυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκ πλευρά, προοπτική υπάρχει και σε θέματα Διακυβέρνησης όπως για προοπτική συγκλίσεων θα μπορούμε να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα το απόγευμα μετά την συνάντηση των ειδικών το απόγευμα.


Close