Π. Μυλωνάς: Πολύ πιθανόν να συμπορευτώ με τον Ν. Παπαδόπουλο

Π. Μυλωνάς: Πολύ πιθανόν να συμπορευτώ με τον Ν. Παπαδόπουλο

19/05/2017 - 08:38

Πολυ πιθανόν να στηρίξει και να συμπορευτεί με τον Νικόλα Παπαδόπουλο δήλωσε ο Παύλος Μυλωνάς, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου σχετικά με την αποχώρηση του από το κόμμα της Συμμαχίας Πολιτών και τα επόμενα βήματα του.

"Παραμένω πιστός στις ίδιες ιδέες και ιδανικά που είχα και πριν και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει".

Ερωτώμενος για τις κοινές θέσεις που έχει με την υποψηφιότητα του Ν. Παπαδόπουλου, ο κ. Μυλωνάς ανέφερε ότι " ο Ν. Παπαδόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος 47 ετών. Εχω πολλές κοινές θέσεις για παράδειγμα με την ΕΔΕΚ, και στην οικονομία και στο Κυπριακό. Το θεμα είναι, αν υπογράψουμε ένα κοινό πρόγραμμα, θα μπορούμε να εμπιστευτούμε τον Ν. Παπαδόπουλο ότι θα το τηρήσει" ;

Η πρόθεση του Γιώργου Λιλλήκα να διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας έφερε την αποχώρηση του Π. Μυλωνά από τη Συμμαχία Πολιτών. Ο βουλευτής που εξέφρασε από την πρώτη στιγμή τη διαφωνία του για την υποψηφιότητα ανακοίνωσε χθες ότι παραιτείται από το κόμμα.

"Η πρόθεσή μου για αποχώρηση από τη Συμμαχία Πολιτών και τη συνέχιση της κοινοβουλευτικής μου πορείας ως ανεξάρτητος βουλευτής οφείλεται στη σοβαρότατη διαφωνία μου με την απόφαση του κύριου Λιλλήκα να κατέλθει ως υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές", αναφέρει στη δήλωσή του o βουλευτής. 

 


Close