Στο Προεδρικό ο αντικαταστάτης του Λίο - Ο Ν. Αναστασιάδης μας συστήνει τον Φριντ (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Στο Προεδρικό ο αντικαταστάτης του Λίο - Ο Ν. Αναστασιάδης μας συστήνει τον Φριντ (Φωτογραφίες & Βίντεο)

13/09/2017 - 11:02

Έκκληση προς τον κόσμο για καλή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα τα οποία ως πιο αδύναμα χρειάζονται την αγάπη και την προστασία μας, απηύθυνε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος παρέλαβε από το καταφύγιο «Άργος» για υιοθεσία ένα κουτάβι. 

Συναντώντας τον μόλις έξι μηνών Φριτ - όπως τον ονόμασε ο ίδιος ο Πρόεδρος - ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι συνεργάτες του καθώς και μέλη του προσωπικού του Προεδρικού Μεγάρου αγκάλιασαν με αγάπη το μικρό κουτάβι. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε συγκινημένος ότι μετά την πάροδο κάποιου χρόνου από την απώλεια του Λίο, η οποία του στοίχισε, αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία του μικρού Φριντ. 

To μήνυμα του Ν. Αναστασιάδη στα social media:

Πραγματικά λατρεύω τα ζώα, είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, προσθέτοντας ότι έπρεπε να περάσει ένα χρονικό διάστημα να ξεπεραστεί η θλίψη από το χαμό του Λίο. Αναφερόμενος στον Φριτ τον χαρακτήρισε συμπαθέστατο. Πρόσθεσε ότι το όνομα Φριντ του το έδωσε λόγο του έντονου χρώματος των φρυδιών του σκυλιού. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο Φριντ ψηφίζει Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος απάντησε χαριτολογώντας «δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζει έτσι κι αλλιώς είναι ανήλικος ακόμα»! 

Ακολούθως ο Πρόεδρος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα σκυλάκια. Είναι ψυχούλες. Και συνεπώς θέλουν κι αυτά αγάπη. 

Η έκκλησή μου είναι όποιος αγαπά πραγματικά τα ζώα να γνωρίζει ότι είναι και ο καλύτερος σύντροφος για τα παιδιά. Τα ζώα είναι πιστά στον άνθρωπο», είπε και έφερε στη μνήμη του το άλογο που είχε ο πατέρας του. 

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να έχω ξανά ένα φίλο που είναι από τους καλύτερους του ανθρώπου», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Το βίντεο που ανήρτησε χθες ο ΠτΔ:

 


Close