Επιτελείο Λιλλήκα: «Αποκαρδιωτικό το πόρισμα – Να διοριστεί ανεξάρτητη επιτροπή για εξετάσεις

Επιτελείο Λιλλήκα: «Αποκαρδιωτικό το πόρισμα – Να διοριστεί ανεξάρτητη επιτροπή για εξετάσεις

14/11/2017 - 14:22

Το διορισμό ανεξάρτητης ερευνητικής Επιτροπής που θα πληροί όλα τα εχέγγυα της αντικειμενικότητας και της ανεξαρτησίας για να μπορεί να διεξάγει μια πραγματικά και σε βάθος διερεύνηση απαιτεί το εκλογικό επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα σε σχέση με τις εξετάσεις εκπαιδευτικών. 
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας περί ανθρώπινου λάθους, το εκλογικό επιτελείο του υποψηφίου Προέδρου αναφέρει ότι «μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι για μια ακόμα φορά έχουμε ένα αποκαρδιωτικό πόρισμα και ένα αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα ερευνών για κάτι το οποίο συγκλόνισε την κυπριακή κοινωνία».

Σύμφωνα με το επιτελείο Λιλλήκα: «Η διασύνδεση λειτουργών του Κράτους με ιδιωτικά εκπαιδευτήρια- φροντιστήρια που σχετίζονται με την διδασκαλία θεμάτων που αποτελούσαν αντικείμενο των εξετάσεων μεταφράστηκε για την Κυβέρνηση του κ. Αναστασιάδη σε ανθρώπινο λάθος».

Όπως αναφέρεται: «Με τέτοια πορίσματα όχι μόνο δεν πατάσσεται η διαπλοκή και η διαφθορά αλλά αντίθετα δημιουργούντο προϋποθέσεις για συνέχιση της και για περαιτέρω άνθιση της στην Κύπρο. Οι όποιο ένοχοι θα πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Πηγή: 
ΚΥΠΕ

Close