Κυβέρνηση: Tο ΑΚΕΛ επέλεξε να στείλει ως «ευχές» στον ΠτΔ άλλη μια μπετονιέρα με λάσπη εναντίον του

Κυβέρνηση: Tο ΑΚΕΛ επέλεξε να στείλει ως «ευχές» στον ΠτΔ άλλη μια μπετονιέρα με λάσπη εναντίον του

06/12/2017 - 14:30

Ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Προέδρου της Δημοκρατίας, το ΑΚΕΛ επέλεξε να στείλει ως «ευχές» άλλη μια μπετονιέρα με λάσπη εναντίον του. Aυτό αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

''Θα τους κρίνουν οι πολίτες, αφού ελλείψει επιχειρημάτων καταφεύγουν στις μεθόδους αυτές καθημερινώς.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντιπαρέρχεται τη συνεχιζόμενη εκστρατεία ύβρεων και προεκλογικής λάσπης κατά του προσώπου του'', αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

H δήλωση Λουκαϊδη: 

«Απαιτεί, πραγματικά, μεγάλο θράσος να εγκαλούν το ΑΚΕΛ σε υπευθυνότητα για τη διαχείριση των μεγάλων εθνικών θεμάτων, αυτοί που μερικές φορές θυσίασαν τις δυνατότητες επίλυσης του Κυπριακού στον βωμό προεκλογικών σκοπιμοτήτων. Αποκορύφωμα των οποίων υπήρξε η πρόσφατη μετάλλαξη του Νίκου Αναστασιάδη σε Νικόλα Παπαδόπουλο, πριν και κατά το Κράν Μοντάνα, όταν κλότσησε την ιστορική ευκαιρία να απαλλαγούμε από εγγυητικά, επεμβατικά δικαιώματα και κατοχικά στρατεύματα.

Να εγκαλούν σε αποφυγή μικροκομματικών σκοπιμοτήτων το ΑΚΕΛ, αυτοί που ως αντιπολίτευση ενεργούσαν με τον πλέον ακραίο, κατεδαφιστικό και σε αρκετές περιπτώσεις ανήθικο τρόπο.

Να εγκαλεί το επιτελείο Αναστασιάδη το ΑΚΕΛ σε υπευθυνότητα, όταν η Αριστερά, ως η μεγαλύτερη με διαφορά παράταξη της αντιπολίτευσης, απέδειξε στην πράξη ότι ενεργούσε έχοντας το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές και στην υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος.
Έτσι πράξαμε, στηρίζοντας μέχρι τέλους τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για λύση, απελευθέρωση και επανένωση.

Στηρίζοντας μεταρρυθμίσεις επωφελείς για ολόκληρη την κοινωνία, όπως το ΓΕΣΥ, ανεξαρτήτως της δεδομένης απόπειρας προεκλογικής εκμετάλλευσής του από αυτούς που το πολέμησαν με μένος.

Υπερασπιζόμενοι τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη μεσαία τάξη, τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και τον εθνικό μας πλούτο, απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές και μέτρα που επέβαλε ο Νίκος Αναστασιάδης μαζί με το δίδυμο Νικόλα Παπαδόπουλου-Αβέρωφ Νεοφύτου».

 


Close