Ανατροπή στα στοιχήματα για τις Προεδρικές εκλογές

Ανατροπή στα στοιχήματα για τις Προεδρικές εκλογές

Με το βλέμμα όλων να είναι στραμμένο στις Προεδρικές εκλογές, τα πρακτορεία στοιχημάτων δεν θα μπορούσαν να μην εντάξουν τους υποψηφίους στα κουπόνια τους.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι Προεδρικές εκλογές μπήκαν και στον κόσμο του στοιχήματος, με προσφερόμενες αποδόσεις για το ποιος θα είναι ο Επόμενος Πρόεδρος αλλά και για τους δύο υποψήφιους που θα αντιταχθούν στον Β’ γύρο των εκλογών.

Πριν από τρεις μέρες, τα αποτελέσματα έδειχναν τον Νικόλα Παπαδόπουλο να προηγείται του Σταύρου Μαλά για τη δεύτερη θέση αλλά και να είναι ο επικρατέστερος αντιμέτωπος του Νίκου Αναστασιάδη για τον Β’ γύρο των εκλογών.

Το σκηνικό αυτό ανατράπηκε σήμερα 11/1 με τον Σταύρο Μαλά να περνά στην αντεπίθεση και να αφήνει πίσω του τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Η απόδοση του Μαλά για να είναι ο επόμενος πρόεδρος έπεσε στα 6,50, ενώ του Παπαδόπουλου ανέβηκε στα 7,00. Το ίδιο έγινε και στο ζευγάρι του Β’ γύρου, με τον Μαλά να θεωρείται από τις εταιρείες στοιχημάτων ως ο επικρατέστερος αντίπαλος του Αναστασιάδη.

Ακλόνητο φαβορί για την νίκη παραμένει ο νυν Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης με την απόδοση του να ανεβαίνει ελαφρώς στο 1,25.

 Δείτε τις νέες αποδόσεις:

 

Στοιχεία από το www.stoiximan.com.cy