ΠτΔ: Ευχαριστεί το προσωπικό του Προεδρικού

ΠτΔ: Ευχαριστεί το προσωπικό του Προεδρικού

Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι για να υπηρετούν το κράτος και τους πολίτες και βεβαίως για να ακολουθούν τις χαρασσόμενες από την εκάστοτε Κυβέρνηση πολιτικές, δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, προσθέτοντας πως αυτό είναι που μετρά για τον ίδιο, και όχι οι ιδεολογικές ή κομματικές ταυτότητες, "όχι αν κάποιος είναι δεξιός ή αριστερός ή σοσιαλιστής ή κεντρώος, η ουσία είναι η ευσυνειδησία".

Ο Πρόεδρος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, παρέθεσε μαζί με την σύζυγό του, γεύμα προς το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου, με την ευκαιρία των εορτών. Απευθυνόμενος στο προσωπικό ο ΠτΔ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άψογη συνεργασία τα τελευταία πέντε χρόνια.

"Ξέρω ότι κάποιοι δεν ανήκουν στον χώρο που ανήκω εγώ, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει. Γνωρίζω ότι όλοι προσφέρατε το άπαν των δυνάμεων σας για να πετύχει η Κυβέρνηση τους στόχους που έθεσε και αυτό είναι το σημαντικότερο, και θέλω θερμά να σας ευχαριστήσω για την ευσυνειδησία που επιδείξατε τα τελευταία πέντε χρόνια και έγινε κατορθωτό να ανατρέψουμε δεδομένα που ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης αντιμετωπίσαμε", ανέφερε ο Πρόεδρος.

Πρόσθεσε ότι η επαφή μαζί με τον κόσμο είναι αυτό που σου δίνει το θάρρος, τη δύναμη να επιμένεις, να προσπαθείς και να επιτυγχάνεις. "Πάντα ένιωθα την παρουσία σας, διότι οι στόχοι που θέταμε και που εξαρτιόνταν από πλείστους από εσάς ευοδώθηκαν με πλήρη επιτυχία", ανέφερε.

Ο Πρόεδρος είπε ότι ο καθένας από την ώρα που τάσσεται να υπηρετήσει το δημόσιο , οφείλει να υπηρετεί τους πάντες αδιακρίτως.
"Τα πέντε τελευταία χρόνια δεν υπήρξε η οποιαδήποτε δυσμένεια ως αποτέλεσμα ότι κάποιος άνηκε ενδεχόμενα σε άλλο ιδεολογικό χώρο. Για μένα είστε και παραμένετε οι στενότεροι μου συνεργάτες στις αρμοδιότητες που υπάγεστε στην Προεδρία και σας αγαπώ ιδιαίτερα", ανέφερε.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη σύζυγο του ευχαρίστησε εκ μέρους του προσωπικού του Προεδρικού Μεγάρου, ο Προϊστάμενος Διοίκησης Προεδρίας και Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου Θεοδόσης Τσιόλας.