Άγριος καυγάς στο Σίγμα - Αποχώρησε πυροβολώντας ο Άθως

Άγριος καυγάς στο Σίγμα - Αποχώρησε πυροβολώντας ο Άθως
“Δεν μπορώ να με προσβάλουν άνθρωποι που κατηγορήθηκαν ότι κυνηγούσαν συνάδελφο για να φωτογραφίσουν το εσώρουχο τους”.

 Ξέφυγε η συζήτηση στο στούντιο του Σίγμα μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΚΟ Άθου Αντωνιάδη και του Βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Κυπριανού.

Μάλιστα η έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών που βρέθηκαν στην εκπομπή “Μεσημέρι και κάτι”, είχε ως αποτέλεσμα ο Άθως Αντωνιάδης να αποχωρήσει εκνευρισμένος .

Με τη συζήτηση γύρω από τις Προεδρικές εκλογές, μια αναφορά του βουλευτή του ΔΗΣΥ Αντρέα Κυπριανού, εκνεύρισε τον κ. Αντωνιάδη.

Συγκεκριμένα ο κ. Κυπριανού αναφερόμενος στο προεκλογικό κλίμα σύμφωνα με τον οποίο  πάει να χαλάσει, προέβη στην εξής δήλωση:  “Θα μπορούσα να αναφερθώ σε δηλώσεις του κ. Αντωνιάδη από εδώ αυτό το στούντιο, ότι αν επανεκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης θα κυκλοφορούμε με καλασνικοφ, θα μπορούσα να αναφερθώ στο καθρεφτάκι του κ. Αντωνιάδη που κάποιος φαίνεται έχει παρόμοιο αυτοκίνητο και έκλεψε το καθρεφτάκι του με τα σύρματα…”.

Έντονα ενοχλημένος από αυτή τη δήλωση ο κ. Αντωνιάδης, ζητούσε από τον κ. Κυπριανού να ανακαλέσει για την “προσβολή”, όπως χαρακτηριστικά την αποκάλεσε. 

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ, αρνήθηκε να ανακαλέσει με την λογομαχία να κορυφώνονται και τον κ. Αντωνιάδη να αποχωρεί λέγοντας “Λυπούμαι αλλά εγώ θα αποχωρήσω. Δεν μπορώ να με προσβάλουν ως ψεύτη άνθρωποι οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί ότι κυνηγούσαν συνάδελφο τους για να φωτογραφίσουν το εσώρουχο τους».

Πηγή βίντεο: Sigmalive