Το βιογραφικό του νέου Υπουργού Υγείας

Το βιογραφικό του νέου Υπουργού Υγείας

O Κωνσταντίνος Ιωάννου είναι ο νέος Υπουργός Υγείας, ο οποίος θα αναλάβει ένα από τα πιο δύσκολα χαρτοφυλάκια, καθώς θα κληθεί να εφαρμόσει το ΓεΣΥ. Αντικαθιστά ως γνωστό τον Γιώργο Παμπορίδη.

Το βιογραφικό του

Ο κ. Ιωάννου είναι γιος του γνωστού ορθοπεδικού δρ. Νίκου Ιωάννου και ιδρυτής και Διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία C.C. Coffee Company. η οποία κατέχει τα δικαιώματα χρήσης των  Gloria Jean’s Coffees International.

Παράλληλα, από το 1997 είναι ιδρυτής, Σύμβουλος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της  IMH οι υπηρεσίες της οποίας περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. 

Υπήρξε διευθυντής στην Autoland Finance and Investment και διευθύνων σύμβουλος στην Real Time Hospitality Intelligence.

Αποφοίτησε από το English School και σπούδασε στο Manchester School of Management, UMIST, U.K.με ειδίκευση στην λογιστική και μάρκετινγκ.

Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό με τιμητική διάκριση από το School of Hotel Administration, SC Johnson Business School - Cornell University, USA στον τομέα Management in Hospitality MMH.

8