Κλελια Βασιλείου: «Τιμή και ευθύνη ο διορισμός μου» - Βιογραφικό

Κλελια Βασιλείου: «Τιμή και ευθύνη ο διορισμός μου» - Βιογραφικό

13/02/2018 - 16:06
Ποια είναι η αναπ. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου

Τιμή αισθάνεται η νέα αναπληρώτρια Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου η οποία διορίστηκε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018. 

Στις πρώτες της δηλώσεις η κα. Βασιλείου εξέφρασε τη συγκίνησή της και τις ευχαριστίες της για το διορισμό και δήλωσε αποφασισμένη να δουλέψει σκληρά για το καλό του τόπου. Η κα. Βασιλείου ανέφερε ότι αναλαμβάνει ένα ρόλο που άπτεται της εικόνας της Κυβέρνησης γι’αυτό το θεωρεί μεγάλη τιμή για την ίδια.

Η κα Βασιλείου ανέφερε ότι αισθάνεται περίεργα γιατί θα αφήσει την Εταιρεία Ανάπτυξης Τροόδους και συγκινημένη για το νέο της ρόλο.

Βιογραφικό

Η Κλέλια Βασιλείου γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στο χωριό Πελένδρι. Αποφοίτησε από το Απεήτειο Λύκειο Αγρού. Κατέχει πτυχίο στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Εθνικό και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 
Εργάστηκε από διάφορες θέσεις σε ιδιωτικές εταιρείες και διετέλεσε Διευθύντρια Αναπτυξιακής Εταιρείας Τροόδους και Πρόεδρος του ΔΣ των Δασικών Βιομηχανιών Κύπρου.
 
Στην Κύπρο θαυμάζει τις εταιρείες που δεν εκμεταλλεύτηκαν την οικονομική κρίση ώστε να απολύσουν προσωπικό και να μειώσουν μισθούς, ενώ από το εξωτερικό θαυμάζει τις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις που πηγαίνουν κόντρα στους καιρούς και αυξάνουν την εξαγωγική τους δυνατότητα, προβάλλοντας την ελληνική παραδοσιακή γαστρονομία.

 

 

 


Close