Άντρος: Απύθμενο το θράσος του Αβέρωφ

Άντρος: Απύθμενο το θράσος του Αβέρωφ

Για απύθμενο θράσος κάνει λόγο ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού αναφερόμενος στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου γαι τις τοποθετήσεις στο ζήτημα του Συνεργατιμδσού.

Παράλληλα, ο κος Κυπριανού κάνει λόγο για τη συμφωνία με την Ελληνική αναφέροντας ότι πρόκειται για  "μια ετεροβαρή και παραλογή οικονομικά συμφωνία με την Ελληνική. Έφεραν τον τόπο ένα βήμα πριν το χάος. Αντί να απολογηθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, τι κάνουν; Απειλούν όσους δεν στηρίξουν τις μονομερείς τους αποφάσεις ότι θα φέρουν την ευθύνη για τα αποτελέσματα των δικών τους πολίτικων. Αυτό και αν είναι θράσος απροσμέτρητο".

Την ίδια στιγμή η ανακοίνωση τονίζει ότι "το ΑΚΕΛ είναι κόμμα υπεύθυνο και το απέδειξε διαχρονικά. Αυτό που μας καθοδηγεί διαχρονικά είναι το συμφέρον του κόσμου όμως και όχι οι σκοπιμότητες της κυβέρνησης Αναστασιάδη- Συναγερμού. Θα παλέψουμε λοιπόν για να διασωθούν οι καταθέσεις του κόσμου που τις έθεσαν σε κίνδυνο οι κυβερνώντες. Για την προστασία της κυρίας κατοικίας μέχρι €350000 όσων δεν ευθύνονται για την αδυναμία τους να αποπληρώσουν τα δάνεια τους. Για να δώσουμε προοπτική στην οικονομία. Αν νομίζει ο κ. Νεοφύτου ότι μπορεί να μας εκβιάσει γελιέται. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας αφήσουν τους άλλους να πάρουν τις αποφάσεις τους¨".

Εν κατακλείδι αναφέρει: "Σε ότι αφορά την πρόκληση του για συζήτηση είμαστε στη διάθεση του όποτε θέλει και για όποιο θέμα θέλει. Εκείνος κατά κανόνα αρνείται μια τέτοια συζήτηση".

 

8