Δριμεία επίθεση Οδυσσέα σε εκπαιδευτικούς για... ασύστολα ψεύδη

Δριμεία επίθεση Οδυσσέα σε εκπαιδευτικούς για... ασύστολα ψεύδη
Τους κατηγορεί για ψευδή παραθέτωντας δικά του στοιχεία

 

Σε μια νέα τακτική προχωρά τις τελευταίες ώρες ο Γενικός Ελεγκτής καθώς απάντα μέσω twitter στα όσα αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί στα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα ο κύριος Μιχαηλίδης τις τελευταίες ώρες έχει βάλει στο «στόχαστρο» του τον Αντιπρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ Παντελή Νικολαΐδη και τον Γενικό Γραμματέα της ΠΟΕΔ Χάρη Χαραλάμπου.

Συγκεκριμένα για τον κύριο Νικολαΐδη ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης ανέφερε ότι ψεύδεται ασύστολα στις αναφορές του ότι ο διδακτικός χρόνος στην Κύπρο είναι μεγαλύτερος από τον μέσο όρο της ΕΕ. Αναρωτήθηκε μάλιστα εάν το ψέμα είναι από τα μαθήματα που οι μαθητές παραδίδουν τα παιδιά.

Παράλληλα σε άλλη ανάρτηση του αναφέρεται σε τοποθέτηση του κύριου Νικολαΐδη στην οποία σημείωνε ότι η πρόταση τους σημαίνει πλήρη υπαναχώρηση της Κυβέρνησης και ότι θα τη δεχτεί ο ΠτΔ γιατί είναι,ελαστικός.

Κληθείς από την Offsite να σχολιάσει τις αναφορές του Γενικού Ελεγκτή προς το πρόσωπο του ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ σημείωσε ότι ο ίδιος είναι έτοιμος να αντιπαραβάλει τα όσα λέει μαζί με τον Γενικό Ελεγκτή σημειώνοντας ότι για τα όσα λέει έχει στοιχεία. 

Μάλιστα όπως σημείωσε οι εκπαιδευτικές οργανώσεις συνεχίζουν τις διαδικασίες τους αναμένοντας την απάντηση της Κυβέρνησης στην αντιπρόταση τους επισημαίνοντας ότι τα Κεντρικά Διοικητικά Συμβούλια των οργανώσεων θα πάρουν αύριο αποφάσεις.

Πυρά και στο ΓΓ της ΠΟΕΔ

Παράλληλα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης  μέσω twitter αναφέρθηκε και στις  αναφορές του ΓΓ της ΠΟΕΔ  το πρωί στο ΤΡΙΤΟ, επισημαίνοντας ότι ψεύδεται ότι το θέμα του εφάπαξ τους το έδωσε δώρο η Κυβέρνηση χωρίς να το ζητήσουν οι ίδιοι. Αναφέροντας ότι το ζήτησαν οι ίδιοι γραπτώς στις 6.8.2018.

 

8