Πρόεδρος Δημοκρατικού Κόμματος - «Η Κύπρος χρειάζεται ένα ισχυρό Κέντρο και το Κέντρο ένα ενισχυμένο ΔΗΚΟ» (Βίντεο)

Πρόεδρος Δημοκρατικού Κόμματος - «Η Κύπρος χρειάζεται ένα ισχυρό Κέντρο και το Κέντρο ένα ενισχυμένο ΔΗΚΟ» (Βίντεο)

Νικόλας Παπαδόπουλος ΔΗΚΟ

Η Κύπρος χρειάζεται ένα ισχυρό Κέντρο, ενάντια στην αλαζονεία του δικομματισμού, αλλά και το Κέντρο χρειάζεται ένα ενισχυμένο ΔΗΚΟ που θα συνεχίσει τον πρωταγωνιστικό, ρυθμιστικό του ρόλο, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος κατά την υποβολή των υποψηφιοτήτων του κόμματος για την Επαρχία Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του στο Συνεδριακό Κέντρο, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε πως αυτή τη σημαντική και συμβολική ώρα οι 56 υποψήφιοι του ΔΗΚΟ στέκονται ενώπιον του λαού και στέλλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε Κύπριο και κάθε Κύπρια, «πως όλοι μαζί μπορούμε να πάρουμε την Κύπρο μπροστά».

Εξήγησε ωστόσο πως «για να πάρουμε την Κύπρο μπροστά χρειάζεται να διεκδικήσουμε μια σωστή λύση του Κυπριακού, προστατεύοντας παράλληλα την Κυπριακή Δημοκρατία» και παράλληλα «χρειάζεται να πετύχουμε ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, να άρουμε αδικίες και να αποκαταστήσουμε συμπολίτες μας που πλήρωσαν πάρα πολύ υψηλό κόστος για την οικονομική κρίση».

«Χρειαζόμαστε κοινωνική συνοχή. Πρέπει να διεκδικήσουμε τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή αλλά και τη λογοδοσία των πολιτειακών αξιωματούχων» πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας πως για να πάει η Κύπρος μπροστά «χρειαζόμαστε πάνω απ` όλα ένα ισχυρό Κέντρο, για να μπορέσουμε να τα βάλουμε με την αλαζονεία του δικομματικού κατεστημένου». «Χρειαζόμαστε ένα δυνατό Κέντρο για να τα βάλουμε από τη μια με τις λογικές στην οικονομία που μας οδήγησαν στη χρεωκοπία και από την άλλη που πιστεύουν ότι η ανισότητα είναι ένα αναπόφευκτο τετελεσμένο. Χρειαζόμαστε ένα ισχυρό Κέντρο για να τα βάλουμε με εκείνο το κατεστημένο που 12 χρόνια μετά επιδιώκει να δικαιωθεί για το 2004 και να επαναφέρει το Σχέδιο Ανάν» δήλωσε.

«Ναι, η Κύπρος χρειάζεται ένα ισχυρό Κέντρο και το Κέντρο χρειάζεται ένα ενισχυμένο ΔΗΚΟ. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να διαδραματίζουμε ένα αποφασιστικό, πρωταγωνιστικό, ρυθμιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα του τόπου. Γι` αυτό ζητούμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών για να πάρουμε την Κύπρο μπροστά» πρόσθεσε καταλήγοντας.

Home