Δελτίο Καιρού - Σκόνη στην ατμόσφαιρα και αίθριος καιρός

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όμως στα δυτικά παράλια θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όμως από αργά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές κυρίως νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ μικρή πτώση αναμένεται για το Σάββατο.

10