Ανέλαβε καθήκοντα το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου

Ανέλαβε καθήκοντα το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου

11/01/2017 - 21:53
offsitecy

Απολογισμός και προγραμματικές δηλώσεις από Φ. Φαίδωνος 

Με αυτοκριτική διάθεση, αλλά και με σαφή στόχο το μέλλον ανέλαβε επίσημα την Τετάρτη τα καθήκοντά του το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου. 

Μιλώντας στην τελετή εγκαθίδρυσης ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος  εκτίμησε πως στους τελευταίους 24 περίπου μήνες, συντελέστηκε στην πόλη μας έργο πολύμορφο και επίμοχθο το οποίο σφράγισε τη μετάβασή της από τη στασιμότητα, την εσωστρέφεια και την πολύπλευρη κρίση στην ανασύνταξη, την ανάκαμψη και την εξωστρέφεια

Εργα με κόστος 26 εκ. ευρώ

Μέσα από τη Στρατηγική του Δήμου για την Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη της Περιόδου 2014-2020,- όπως είπε-  προωθήθηκε η δημιουργία ενός δικτύου 7 συνεπλεκόμενων και αλληλοσυμπληρούμενων έργων, συνολικού προϋπολογισμού €26 εκατ. περίπου, που περιλαμβάνουν την ανάπλαση πλατειακών χώρων, την ανακαίνιση και ανάδειξη κτιρίων με πολιτιστικό στίγμα και την ανάπλαση της Δημοτικής Αγοράς. 

Παράλληλα, βρίσκονται υπό εκτέλεση 9 άλλα έργα, χρηματοδοτούμενα πλήρως ή από κοινού από τον Δήμο και το Κράτος με συνολικό κόστος της τάξης των €10 εκατ.

 


Close