Το γρήγορο άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας θέλουν τα κατεχόμενα

Το γρήγορο άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας θέλουν τα κατεχόμενα

20/03/2017 - 20:20

Την γρήγορη διάνοιξη του οδοφράγματος της Δερύνειας ζητούν οι Τ/κ της Αμμοχώστου, ώστε να προλάβουν την φετινή τουριστική περίοδο, αναφέρει η εφημερίδα «Χαβαντίς». Όπως αναφέρει, οι πολιτικοί παράγοντες στα κατεχόμενα επιθυμούν ταυτόχρονη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου, προσθέτοντας ότι απομένουν εργασίες υποδομής, όπως ο χώρος όπου θα κάθονται οι “αστυνομικοί” και η πρόσληψη προσωπικού που θα χρειαστεί.

Ενώ όμως πολιτικοί παράγοντες στα κατεχόμενα επιθυμούν την ταυτόχρονη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου, τοπικοί παράγοντες στην Αμμόχωστο διατυπώνουν αντιρρήσεις και δηλώνουν στη Χαβαντίς ότι θέλουν να προλάβουν την φετινή τουριστική περίοδο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα για το άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας χρειάζονται 5 μήνες ενώ για εκείνο στο Απλίκι 8.

Εκπρόσωποι τοπικών κινήσεων και οργανώσεων, οι Σερντάρ Ατάι και Οκάν Νταγλί δήλωσαν ότι θα πρέπει επίσης να γίνει η τοποθέτηση συρματοπλέγματος εκατέρωθεν του δρόμου, η μεταφορά τηλεφωνικής γραμμής και ηλεκτρισμού στο σημείο διέλευσης που θα βρίσκονται οι “αστυνομικοί”.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Close