Γίνε σήμερα εθελοντής δότης μυελού των οστών - Χάρισε ζωή σε έναν συνάνθρωπο σου

Γίνε σήμερα εθελοντής δότης μυελού των οστών - Χάρισε ζωή σε έναν συνάνθρωπο σου

20/04/2017 - 20:41

Δώσε ζωή σε έναν συνάνθρωπό σου! Μπορείς να συμμετέχεις στη μεγάλη ανθρωπιστική εκστρατεία ζωής που διοργανώνουν από κοινού η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ) και η Εθελοντική Ομάδα Στήριξης Αιματολογικών Ασθενών «Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη» σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, δώσε δείγμα στοματικού επιχρίσματος (σάλιου) και ίσως είσαι εσύ ο άνθρωπος που θα δώσεις ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας που πάσχει από λευχαιμία. 

Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών και ενίσχυσε με τη μαζική συμμετοχή σου το Αρχείο Δοτών Μυελού των οστών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. Σήμερα είναι η μέρα του συνανθρώπου μας, αύριο η μέρα του παιδιού ή του αδελφού μας.

Οι εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού για τη δωρεά μυελού των οστών και οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, από τις 12.00 μέχρι τις 16.00,  σε 7 σημεία σε όλη την ελεύθερη Κύπρο ταυτόχρονα.

Προσκαλέστε φίλους και γνωστούς, άτομα ηλικίας 18-45  χρόνων, για να δώσουν δείγμα σιέλου για ταυτοποίηση και καταγραφή στο Αρχείο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.  Όλα τα δείγματα θα  γίνονται αποκλειστικά και μόνο από εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό. 

Ας στηρίξουμε την ανθρωπιστική πρωτοβουλία μας και όλοι μαζί να δώσουμε τα χέρια για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία.                                     

Στις εκδηλώσεις ΔΕΝ θα υπάρχουν εισφορές, χορηγίες, ή πωλήσεις προϊόντων.  

Οι 7 σταθμοί όπου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις είναι:

Λευκωσία: Πλατεία Φανερωμένης (μπροστά από το σχολείο)  Mall of Cyprus
Λεμεσός: Μόλος, Lidl Ύψωνα
Πάφος:  Kings Avenue Mall
Λάρνακα:  Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες 
Παραλίμνι: Lidl Παραλιμνίου

 


Close