Πάνε για νέα συμβόλαια οι συμβασιούχοι οπλίτες

Πάνε για νέα συμβόλαια οι συμβασιούχοι οπλίτες

19/05/2017 - 15:44
topika-sponsor-logo
Έρχεται σύντομα και η νέα προκήρυξη
Γιώργος Μιχαηλίδης

Προς ανανέωση οδεύουν τα νέα συμβόλαια που θα υπογράψουν οι 3000 συμβασιούχοι οπλίτες . Ήδη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συζητείται το θέμα και οι οπλίτες αναμένουν τα νέα συμβόλαια. Ασφαλείς πληροφορίες της OffsiteCy αναφέρουν ότι τα νέα συμβόλαια θα προσφερθούν μετά το καλοκαίρι και θα είναι τα δεύτερα που θα υπογράψουν από τον περασμένο Οκτώβριο.  Επισημαίνεται ότι  οι συμβασιούχοι οπλίτες υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια που εκπνέουν σε πέντε μήνες.

Οι συζητήσεις στο Facebook

Τα συμβόλαια των ΣΥΟΠ έχουν διάρκεια ενός χρόνου με προοπτική ανανέωσης της άλλες τρεις φορές για τρία χρόνια. 

Σε μια άλλη εξέλιξη, την επόμενη εβδομάδα ή το αργότερο στα τέλη του τρέχοντος μηνός θα  γίνει η προκήρυξη των νέων θέσεων με την καινοτομία να αφορά πλέον ότι  αποκτούν δικαίωμα στην εργοδότηση στην Εθνική Φρουρά και γυναίκες οπλίτες. Παραμένει άγνωστος ο αριθμός των οπλιτών που θα προσληφθούν αλλά θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τις κενές θέσεις και τον νέο κατάλογο επιλαχόντων. 

Σαν βασικό κριτήριο θεωρείται ο βαθμός απολυτηρίου, ενώ εισέρχονται και οι αθλητικές δραστηριότητες. Η προκήρυξη θα αφορά φρουρές Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου και στοχευμένα για στρατόπεδα σε Λευκωσία και Κόρνο.

Μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον σας!

Close