Μάρτυρες φοβούνται να μιλήσουν για το τριπλό θανατηφόρο στη Λεμεσό

Μάρτυρες φοβούνται να μιλήσουν για το τριπλό θανατηφόρο στη Λεμεσό

19/06/2017 - 13:09
Στον Ιωνά ο πατέρας Α. Γιασεμή – Αναμένει το Αρχηγείο
Γιώργος Μιχαηλίδης

Σχεδόν 23 ημέρες μετά το τριπλό θανατηφόρο δυστύχημα στα Πολεμίδια με θύματα τους Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών, Δημήτρη Σάββα 32 ετών και Παναγιώτη Σάββα 23 ετών σημειώνονται εξελίξεις.  Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πολίτη, ο πατέρας του Α. Γιασεμή ζήτησε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου να αναλάβουν τις έρευνες για το τριπλό θανατηφόρο τα μέλη της Τροχαίας  Αρχηγείου, αφού το ανακριτικό έργο δεν προχωρεί.

Μάλιστα, πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι εντοπίστηκαν δυο μάρτυρες οι οποίοι  φοβούνται να μιλήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος μάρτυρας διαμένει σε γειτονική κατοικία και ο δεύτερος μια γυναίκα που την ίδια ώρα έπαιρνε βόλτα το σκυλάκι της. Όπως αναφέρει ο «Πολίτης» καταστράφηκαν τεκμήρια τα οποία θα βοηθούσαν στον εντοπισμό του οχήματος που  οδηγούσε 25χρονος και παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

Αναμένουν στο Αρχηγείο

Η OffsiteCy επικοινώνησε με την Τροχαία Αρχηγείου και όπως πληροφορηθήκαμε δεν υπάρχει ενημέρωση για τη συνάντηση του Μ.Γιασεμή με τον Υπουργό Δικαιοσύνης.  Όπως μας λέχθηκε ο κ. Γιασεμή θα επισκεπτόταν το Αρχηγείο Αστυνομίας, αλλά τελικά μίλησε με τον Yπουργό.
 

Τι έγινε

Το τριπλό θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το διπλοκάμπινο  αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συγκρούστηκε βιαιότατα με διπλοκάμπινο που οδηγούσε 25χρονος.  Η σύγκρουση προήλθε μετά από την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη από ένα εκ των οχημάτων χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα γνωστό ποιο καθώς και από την υπερβολική ταχύτητα του ενός αυτοκινήτου. Η Αστυνομία δεν μπόρεσε να βρει μέχρι στιγμής ενισχυτική μαρτυρία και να οδηγήσει τον 25χρονο στο Δικαστήριο.

 

 

 


Close