Παραδόθηκε γιατρός ιδιωτικής κλινικής για τα φάρμακα χωρίς συνταγή – Ίσως «δώσει» και άλλους

Παραδόθηκε γιατρός ιδιωτικής κλινικής για τα φάρμακα χωρίς συνταγή – Ίσως «δώσει» και άλλους

19/06/2017 - 16:23
Ελεύθεροι 27χρονος και φαρμακοποιός
Γιώργος Μιχαηλίδης

Αυτοβούλως παραδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2017 ο 68χρονος γιατρός ιδιωτικού Νοσοκομείου στην Πάφο ο οποίος καταζητείτο εδώ και τέσσερεις ημέρες για παράνομη κατοχή και διάθεση μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η Αστυνομία Πάφου δεν αποκλείει η μαρτυρία του γιατρού να φέρει στο προσκήνιο και νέες συλλήψεις.

Ο γιατρός θα ανακριθεί και αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.  Εξάλλου, αφέθηκαν αφού παρέμειναν για δυο ημέρες στα αστυνομικά κρατητήρια ο 27χρονος χρήστης ναρκωτικών και 59χρονος φαρμακοποιός. Ωστόσο, μέσα από την κατάθεση του γιατρού και τα στοιχεία που θα εξασφαλιστούν ενδεχομένως να προκύψουν άλλα δεδομένα.

Το συμβάν καταγγέλθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου  στην Αστυνομία όταν η  50χρονη μητέρα του 27χρονου, ανέφερε ότι  φαρμακοποιός στην Πάφο, προμήθευε τον γιό της , με χάπια, οξικοδύνης για την χορήγηση των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.  

Η υπόθεση έλαβε διαστάσεις όταν μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τον φαρμακοποιό που τους παρουσίασε υπογεγραμμένη συνταγή από γιατρό για χορήγηση 112 χαπιών στον 27χρονο. 

 

Ωστόσο, ο 27χρονος αρνήθηκε ότι συνάντησε γιατρό. Η Αστυνομία διερευνά τις εξής υποθέσεις: Aαδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

 

 

 

 

 

 

 


Close